Magdalena Graaf väntar sitt femte barn: "Detta är en gåva från gud"

Magdalena Graaf väntar sitt femte barn med kärleken Filip Larsson. Och det beräknade datumet är hennes avlidne son Isaks födelsedag.

I augusti förra året förlorade Magdalena Graaf, 40, tragiskt sin son Isak, 19. Efteråt skrev hon själv om sorgen på sin blogg.

Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll”, skrev Magdalena på bloggen.

I somras förlorade Magdalena sin älskade son. Foto: IBL

Magdalena Graaf. Foto: IBL

Det har sen dödsfallet varit en turbulent tid. Kring Isaks födelsedag 22 februari var förlusten extra påtagligt, men Magdalena samlade familjen och firade. Vid hennes sida har sambon, Filip Larsson, 42, sönerna Lancelot, 16, Tristan, och Charlie, 4, samt exet Magnus Hedman, 42, funnits.

Det Magdalena då inte kunde ana var att 22 februari inte i framtiden bara kommer vara Isaks födelsedag.

Under sommaren började Magdalena ana att något inte stod rätt till.

” Tuttarna var större än någonsin TROTS att jag gjorde en kraftig bröstreducering för ett par år sedan. Jag är ju inte född igår, så jag fattade väl ganska kvickt att det var något fuffens i görningen.”, skriver hon på bloggen.

Efter att ha bekräftat graviditeten med ett hemmatest bokade Magdalena tid för ultraljud. Då kom nästa chock. Barnet beräknas till 22 februari, Isaks födelsedag.

” Hur är det möjligt? Av alla 365 dagar, av alla månader och år jag INTE blivit gravid? Det finns en sådan otroligt vacker mening med allt.”

Magdalena Graaf och Filip Larsson med sonen Charlie. Foto: IBL

Snart får Magdalena Graaf, Filip Larsson och sonen Charlie sällskap. Foto: IBL

Magdalena ser nu fram mot att bli mamma för femte gången.

” Ett litet mirakel. Det är någon som hemskt gärna vill hänga med oss, bli en del av våran familj.

Den här gåvan har en mening, det är någon som vill mig väl där uppe, det är någon där uppe som tittar ner och ler.. Jag känner det SÅ stark i kroppen, att det nästan är kusligt. Det är en liten kille! Min femte lilla mirakelpojke.”

Andra läser också:

Camilla Läckberg och Simon Sköld avslöjar vad dottern ska heta

Därför gifter sig inte Leila Lindholm efter 10 år med Mårten

Peter Dalle sambo med unga Victoria: ”Kärleken frodas”

Senaste nytt