LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gifter sig inte Leila Lindholm efter 10 år med Mårten

23 sep, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Inget bröllop trots att hon sagt ja. Leila Lindholm drar på giftermålet med Mårten Elensky.
Annons

Leila Lindholm, 40, och Mårten Elensky, 39, har efter tio år ihop både företag och barnen Walter, 6, och Olivia, 2, tillsammans. Något bröllop har det dock inte blivit, trots att Mårten friat till den Kockarnas kamp-aktuella tv-profilen. Leila ser ingen direkt anledning till att göra det.

– Att man gifter sig innebär ju att man lovar varandra att dela sitt liv tillsammans, men det anser jag redan att vi gör. Vi delar redan barn och hem. Så att gifta sig blir mer en formell sak, säger hon till Expressen.

Foto: All Over
Foto: All Over

Enligt tv-kocken har paret “en triljon andra grejer att göra just nu”. En av dessa saker verkar vara att renovera hemmet. För sex år sedan lämnade de Stockholms innerstad för småstadsliv i sörmländska Mariefred.

Annons

“Vi har mer eller mindre renoverat sen vi flyttade in. Just nu pågår bygge av ny tvättstuga (eller, vi hade liksom ingen tvättstuga innan och det kan ju vara rätt så bra att ha som barnfamilj). Jag älskar detaljer och tycker att de är viktiga för att få till den rätta känslan när man inreder, såsom fönster, beslag, strömbrytare, blandare, belysning etcetera. Det nya projektet med renovering av källare med badrum och tvättstuga har egentligen pågått sen förra sommaren med en liten andningspaus under vintern. Det visade sig att betongplattan som vi gjöt skulle härda i sex månader”, skriver hon på bloggen.

När Leila och Mårten väl blir redo för bröllop har hon redan avslöjat vad hon kommer att gifta sig i. Liksom prinsessan Sofia, 30, vill hon stå brud i Ida Sjöstedt.

– Hon designar de i särklass vackraste kläderna jag sett och burit någon gång. Allt är som en saga och den dagen jag gifter mig så är det hon som syr klänningen, var så säker. Om jag så ska behöva sälja båten eller något annat dyrbart, har hon berättat i bloggen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons