LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg och Simon Sköld avslöjar vad dottern ska heta

24 sep, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Camilla Läckberg och Simon Sköld bestämde namn på sin ofödda dotter redan tre veckor efter första träffen. Hänt pratar med författaren om namnvalet.
Annons

I slutet av mars välkomnar Camilla Läckberg, 41, och sambon Simon Sköld, 28, sitt första gemensamma barn. I dagarna fick paret veta att det är en flicka.

Nu kan Hänt avslöja namnet på dottern.

– Hon går under arbetsnamnet Mini vilket hon kommer att få i andra namn. Vi har också bestämt tilltalsnamn men det vill vi hålla på. Jag kan avslöja att det är något mumsigt. Ni kommer förstå i mars, berättar Camilla Läckberg för Hänt.

Camilla Läckberg blir fyrabarnsmamma i slutet av mars. Foto: All Over
Camilla Läckberg blir fyrabarnsmamma i slutet av mars. Foto: All Over

Vi träffar henne och Simon Sköld på galapremiären av musikalen Jersey Boys på China Teatern i Stockholm. Samtidigt som de fick reda på könet fick de också bekräftat att flickan inte har drabbats av kromosomavvikelser, vilket paret känt en viss oro inför.

Annons

– Det är så skönt att alla tester gick bra. Sedan var det ju såklart en bonus att få reda på könet. Det är väldigt mycket fokus på bebis just nu, säger deckarförfattaren till Hänt innan de minglar vidare.

Hänt har listat de 10 mumsigaste namnen som tjejen kan tänkas få:

1. Candy

2. Cookie

3. Coco

4. Honey

5. Polly

6. Kit Kat

7. Marianne

8. Semla

9. Japp

10. Mazarin

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons