Vi eller aldrig-deltagaren Rosinjas kritik mot SVT efter obehagliga situationen

Vi eller aldrig-deltagarna Rosinja och Daniel
Exklusivt

I SVT:s nya realityprogram Vi eller aldrig får man följa sju par som är villiga att göra allt för att lösa sina relationsproblem. Men nu berättar deltagaren Rosinja Hoffe att hon upplevde obehag under inspelningarna. Nu kritiserar hon kanalen.

SVT hade nyligen premiär för deras realitysatsning Vi eller aldrig. Programmet beskrivs som ett relationsprogram där sju par åker till en villa vid medelhavet för att lösa sina relationsproblem.

I programmet, som leds av radioprofilen Farao Groth, får man följa de sju paren och deras resor under sex veckors tid. Programmet går ut på att de med hjälp av psykologen Björn Hedensjö, sexologen Louise Mazanti och de andra paren ska ta reda på om de har en framtid tillsammans eller inte. Paren får då möjlighet att utanför vardagen och invanda mönster se om relationen är värd att satsa på eller om man helt enkelt ska gå skilda vägar, och ett av paren som är först ut i programmet är Rosinja Hoffe, 28 och David Blomgren, 35.

Nu kritiserar Rosinja SVT för en obekväm situationen som uppstod under inspelningen.

Därför sökte Rosinja Hoffe och David Blomgren till programmet

Rosinja är en av de första deltagarna som tittarna får möta i nya SVT-satsningen. Men det är inte första gången hon syns i rutan och inte heller första gången hon är med i ett relationsprogram. Rosinja har nämligen tidigare varit med i realityprogrammet Temptation Island, dit par åkte för att se om de kunde motstå frestelsen av någon annan. Rosinja ställde då upp som en av singeldeltagarna.

Men nu har hon istället valt att delta i ett program som ska vårda relationen och få paren att hitta tillbaka till varandra. Nu berättar hon för Hänt hur det kommer sig att hon sökte till Vi eller aldrig.

– Jag och David hade precis träffat varandra när vi deltog i programmet. Vi ville förebygga dåliga händelser som kan ske i en relation och risken att göra slut snarare än att lösa befintliga relationsproblem. Vi är ju i stadiet av att hitta vår livspartner och vi trodde verkligen på oss, berättar hon.

Vi eller aldrig-deltagarens kritiken mot SVT – efter obekväma situationen

Däremot berättar Rosinja att hon upplevde obehag under inspelningen av programmet och kritiserar nu SVT för den märkliga situationen.

– Vid en gruppövning skulle alla tjejer sitta samlade och sedan skulle killarna rotera runt oss så man plötsligt satt med någon annans partner. Då skulle man se djupt in i den personens ögon och säga "jag ser dig, jag hör dig, du är viktig". Det var inget jag väntade mig alls. Det var inte bekvämt, inte kul, inte nice överhuvudtaget, berättar Rosinja samtdigt som hon förklarar att det var det jobbigaste momentet under produktionen.

Hon fortsätter:

– Jag skulle aldrig titta åt det andra hållet. Jag var där för David och ingen annans skull. Att se någon annan kändes inte relevant och alla andra paren kände likadant. Jag förstår fortfarande inte varför vi fick göra den här övningen. Det kommer jag nog aldrig förstå. Det var så konstigt.

LÄS MER: Älskar, älskar inte- Isabella om relationen till André idag

LÄS MER: Därför syns Tilde de Paula Eby i SVT:s Morgonstudion efter 24 år på TV4

FOTO:

SENASTE NYTT!