LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso avslöjar verkliga orsaken till att TV4-programmet lägger ner

10 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Benjamin Ingrosso
Den tredje säsongen av Benjamin Ingrossos underhållningsprogram Benjamin's sände nyligen det allra sista avsnittet.
Nu berättar artisten om den verkliga orsaken till att programmet lägger ner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Multitalangen Benjamin Ingrosso, 25, har gjort storslagen succé de senaste åren. Förutom att släppa hit efter hit, skriver han låtar och har sitt alldeles egna musik- och matlagningsprogram på TV4 som blivit en riktig favorit hos tv-tittarna.

Strax innan den tredje säsongen hade premiär i höst avslöjade artisten att denna säsong även kommer bli den sista – ett besked som gjorde många tittare besvikna.

Nu berättar han om den verkliga orsaken till att programmet försvinner för gott.

Det frostiga bråket i Benjamin's blev en stor snackis

Under de tre säsonger som sänds av programmet har tittarna fått följa med på en riktig resa. I den senaste säsongen har Benjamin bjudit in gäster som världsstjärnan Björn Ulvaeus, Carola, Tommy Körberg och Petter Stordalen och tillsammans har de skapat riktiga tv-moment.

Annons

Det var när den norska miljardären Petter Stordalen hamnade i konflikt med artisten Ellinor ”Elliphant” Olovsdotter, vilket minst sagt skapade frostig stämning i studion. Under middagen börjar sällskapet diskutera om pandemin. Petter förklarar hur tufft pandemin drabbat honom som egenföretagare, när Elliphant kommer in i samtalet.

– Jag tror att en av de fetaste grejerna med pandemin var..., börjar hon säga innan Petter avbryter och säger:

– Det var ingenting som var fett med pandemin.

– Jo, vet du vad det var..., säger hon.

– Nej, säger Stordalen upprepade gånger.

Elliphant såg att det fanns fantastiska aspekter av pandemin, medans Petter inte alls håller med. De skilda åsikterna om pandemin var bara en av flera ämnen som Petter och Elliphant krockar med.

Kylig stämning uppstår i Benjamin's – Petter Stordalen ryter ifrånBrand logo
Kylig stämning uppstår i Benjamin's – Petter Stordalen ryter ifrån

Verkliga anledningen till att Benjamin's försvinner

I det allra sista avsnittet av programmet har Benjamin bjudit in en hel drös gäster för att fira avslutet av säsongen. En av dessa var programledaren Parisa Amiri. När hon och Benjamin står i köket för att förbereda en av maträtterna frågar hon rätt ut om det blir en till säsong eller inte.

Annons

– För att vara helt ärlig så tror jag inte det, säger Benjamin med viss tvekan, och fortsätter:

– Jag känner att jag verkligen vill lägga ner några år nu på att bara bo i en studio och uppträda på scenen. Jag har ju fortfarande aldrig varit på en sommarturné. Jag har liksom inte haft tid med det, för jag har gjort så mycket annat. I sommar ska jag ju på min första sommarturné någonsin.

– Min dröm är ju att kunna göra det här som jag gör, vara artist och låtskrivare, men att vara det över en större del av världen. Det är ju en chansning och ett hårt arbete, men det är ju en dröm jag har.

Benjamin vill alltså lägga fullt fokus på sin låtskrivar- och artistkarriär för att även kunna nå en internationell publik. För att nå det målet hinner han helt enkelt inte med att ha ett eget program i nuläget.

Men förhoppningsvis kommer vi få se mer av Benjamin i tv-rutan framöver!

FOTO: TV4

Annons