LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso avslöjar sanningen om alkoholen i Benjamin’s

26 maj, 2023 
BENJAMIN INGROSSO
Under årens lopp har det blivit en hel del alkohol och fest i Benjamin Ingrossos succé-serie Benjamin's.
Nu berättar han hur man egentligen tänker kring alkoholen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från PolarprisetBrand logo
Heta kyssen på röda mattan – snackisarna från Polarpriset

Benjamin Ingrosso, 25, är en av svenska folkets mest älskade och folkkära artister och han har alltid fullt upp. Om det inte är spelningar så är det låtskrivande som står på agendan. Vid sidan av artisteriet hinner han också klämma in en hel del restaurangbesök runt om i världen, eftersom han brinner för både mat och musik.

I den egna tv-serien Benjamin's får han kombinera sina två stora intressen; musik och mat. Programmet är omtyckt på alla plan, både av hans gäster och bland tittarna hemma i stugorna är torsdagar alltid en riktig höjdpunkt av den anledningen att det är då programmet sänds.

Alkoholen i Benjamin's väcker frågor

Dessvärre blir det inga fler säsonger av programmet. Benjamin har tidigare förklarat att han gärna vill sluta på topp och dessutom har han redan haft alla gäster han hade velat ha med.

Annons

Något som det varit gott om i programmet under årens lopp är förtäringen av alkohol. Men den här säsongen sticker ut; det dricks inte alls lika mycket alkohol längre, mer än lite vin till maten.

Nu berättar Benjamin för Expressen hur det egentligen kommer sig.

– Nej. Jag har chillat ner på alkoholen. Det blir så när man vet om nu att det är en heldag i morgon också. Kanske mer att man tar ett glas vin till maten, säger han.

Benjamin Ingrosso om alkoholen: ”Mer trygg”

Det är dock inte totalt stopp på alkoholen.

– Sen tror jag också att man är mer trygg i sin roll som värd och det är långa timmar och jag vill få ut så mycket som möjligt av den kvällen som möjligt. Och då är det viktigt att man är skarp här, säger Benjamin och pekar på sitt huvud.

I sommar är Benjamin Ingrosso aktuell med ett tight spelschema som sträcker sig ända fram till i höst. I veckan utsågs han också till en av Sveriges bäst klädda män av tidningen Café.

FOTO: TV4

Annons