hänt exklusivt

Bianca och Benjamin Ingrosso ställs emot varandra – detaljen avgör allt

BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO

Både Benjamin och Bianca Ingrosso är högaktuella i sina diverse tv-produktioner. Nu tvingas de konkurrera ut varandra.
”Jag hade ingen aning”, skriver Bianca till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas spektakulära klädval på Polarpriset
1:29

Efter reklamen: Kändisarnas spektakulära klädval på Polarpriset

(1:29)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 25, gör succé med sitt tv-program Benjamin's som är inne på sin tredje säsong. Dock blir det inget mer nu efter det här. Benjamin känner sig nämligen klar och han slutar gärna på topp.

– Det är skittråkigt, men det blir den sista säsongen. Det är för att jag vill fan sluta på topp, sa han i en video på TV4:s Instagram.

Även hans storasyster Bianca Ingrosso, 28, är högaktuell i tv-rutan när vi får se henne i dokumentärserien Imperiet Bianca. Serien handlar om hur Bianca har byggt upp sina företag och vi får se både med- och motgångar i hennes resa till att bli den mäktiga entreprenören som hon är idag.

Benjamin och Bianca tvingas emot varandra

Biancas serie sänds på Kanal 5 och Benjamins sänds på TV4, vilket är konkurrerande kanaler. Sedan några veckor tillbaka står det även klart att programmen sänds på samma dag och dessutom samma tidpunkt!

När Hänt når Bianca förklarar hon hur hon ser på saken:

”Haha jag hade ingen aning”, skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

Med andra ord verkar det inte som att syskonen var medvetna om att deras program skulle sändas vid exakt samma tidpunkt – men det verkar de heller inte så oroliga över. Ifall man missar den linjära sändningen går det ju alltid att se programmen via streamingtjänster.

Bianca Ingrosso syns i både TV4 och Kanal 5 samtidigt

Däremot blir kvällen lite extra unik, då det är dags för Bianca att gästa Benjamins program. Med andra ord kommer man kunna se Bianca i tv-rutan både i TV4 och i Kanal 5 under torsdagskvällen.

Stämningen i veckans avsnitt av Benjamin's är återigen tillbaka på toppen efter förra veckans storbråk. Alla är verkligen imponerade av varandra och kvällens gäster består av simmaren Sarah Sjöström, 29, artisterna Sigrid Raabe, 26, och Molly Hammar, 27, senare kommer även Bianca och morbror Niclas Wahlgren, 57.

”VI ÄR TILLBAKA! Kvällens program är tjejernas kväll! Det blir Kaviar, Vodka (hehe) Mauros pasta från Rom med en svensk tvist och stekta donuts??? Ni hör ju...! På de då... Jo, Norges stolthet och gudinna Sigrid, världsmästaren Sarah och min bästa vän och Sveriges slaktar-drottning Molly Hammar!!! Det springer in en och annan släkting i detta avsnitt också hehe!!! Hoppas ni älskar det lika mycket som jag!”, skriver Benjamin på Instagram om kvällens program.

FOTO: Lars Lindqvist/DN/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN