Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Väskan alla kändisarna vill ha just nu – här hittar du den

13 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Kylie Jenner bär väska
Kylie Jenners senaste semesterbild har fått stor uppmärksamhet i sociala medier – något som beror på att alla älskar väskan hon bär. Är du en av dem? Vi vet var du hittar den!
Annons

Kylie Jenner, 21, är den yngsta av Kardashian-systrarna. Trots sin unga ålder så har det gått riktigt bra för henne och 2018 var hennes bästa år hittills – både när det gäller kärlek och karriär. Kylie blev då officiellt den yngsta dollar-miljardären i historien.

Kylie har ett eget sminkmärke, Kylie Cosmetics, som hon äger själv. För två år sedan lanserade hon sitt första läppglans och idag är varumärket värt 900 miljoner dollar. Nu känner hon även att hennes sminkmärke tar upp all hennes tid och vill helst inte vara med i några fler säsonger av familjens realityserie Keeping Up With the Kardashians.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är dock inte bara smink som är Kylies specialitet, utan hon är även en stilikon när det gäller mode. Tillsammans med sina systrar Kardashian/Jenner syns de ofta i nya trender när det gäller smink, hår och kläder.

Annons

För en vecka sedan postade Kylie en semesterbild på Instagram och en detalj i bilden fick stor uppmärksamhet, nämligen hennes väska.

Kylie bär den nyaste stråväskan från designern Jacquemus. Och det är inte bara kändisar i USA som älskar väskan utan även svenska. Bland annat kan man se Petra Tungården bära väskan och visa upp den på sin Instagram. Till väskan bär hon en svart lång klänning med vita prickar och en slits på sidan.

Stråväskan sattes på trendkartan redan i fjol och är även denna säsongen aktuell. Accessoaren är inte bara till för att bära till stranden utan är lika snygg till vardags.

Väskan alla kändisarna vill bära:

Stråväska

Beige stråväska från Jacquemus med vita läderhandtag. Här kan du köpa den (reklamlänk).

FOTO: TT/Instagram

Annons