Kylie Jenners oväntade svar på gravidryktena – i detaljen på bilden

Kylie Jenner besvarar gravidryktet
Kylie Jenner är på en härlig semester i Mexiko med stora kärleken Travis Scott och ettåriga dottern Stormi Webster. Rykten om att ett andra barn är på gång har florerat under en längre tid nu och i en ny bild på Instagram svarar Kylie, medvetet eller omedvetet, på dessa gravidrykten.
Annons

Realitystjärnan Kylie Jenner, 21, lyckades hålla sin graviditet hemlig under alla nio månader. Men trots att den hölls hemlig spekulerades det vilt kring att Kylie kanske väntade barn med den då nya pojkvännen, rapparen och artisten Travis Scott, 27.

I början av februari förra året bekräftades gravidryktena när Kylie meddelade att hon fött dottern Stormi och miljontals fans världen över tappade hakan.

Annons

Under veckan har den lilla familjen varit på semester i Mexiko, det rapporterar tidningen Life & Style. På Instagram har Kylie delat med sig av foton på henne och kärleken. På de romantiska bilderna sitter Kylie gränsle över Travis i en pool och tittar djup in i varandras ögon – de ser ut att trivas riktigt trivas med varandra i solen.

Annons

”baecation”, skriver Kylie i inlägget, som både syster Kendall Jenner, 23, och Travis har kommenterat.

”Wifey”, skriver Travis Scott.

Kendall undrar vem som tagit bilden, varpå Kyle avslöjar:

”Självutlösare, baby”

Efter de otrohetsrykten som börjat surra kring Travis Scott så är det trevligt att se att paret njuter av kvalitetstid tillsammans.

Startade rykten själv

Fansen har under en tid spekulerat kring om stjärnparet väntar ett andra barn. Rykten började florera extra mycket efter några kryptiska inlägg som Kylie lagt upp på Instagram nyligen. Den 28 mars delade hon nämligen med sig av ett foto på nymålade naglar. Den ena handen är Kylies och färgen på hennes naglar är rosa och den andra handen tillhör kompisen Heather Sanders, vars naglar har baby blå färg.

Annons

”Betyder det här att ni väntar pojke / flicka tvillingar?”, frågade en fans och en annan stämde in:

”Är det här någon form av graviduttalande? Pojke eller flicka? Rosa och blått?”

I februari postade Kylie en bild på henne och Travis, där de såg ut att ha väldigt mysigt med varandra. 

”Baby #2?”, skriver realitystjärnan till bilden.

Trots att gravidryktena så småningom krossades av Kylie själv, så skulle det inte varit helt chockerande om hon bestämde sig för att skaffa ett till barn inom den närmsta framtiden. Speciellt med tanke på hur hon överraskade hela världen när dottern Stormi föddes.

Men i och med den nya semesterbilden på Instagram så verkar det som att Kylie beslutat sig för att krossa gravidryktena åter igen. På ena bilden från poolen håller Kylie nämligen ett vinglas i handen.

Annons

FOTO: TT/Evan Agostini

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…