Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Vännen avslöjar: Star Wars-stjärnan är Jennifer Anistons nya kärlek

03 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Fyra månader efter uppbrottet från Justin Theorux, nu uppges Jennifer Aniston ha hittat sin drömman.
Annons

Det var i mitten av februari som Jennifer Aniston, 42, och Justin Theroux bekräftade att de separerar, deras relation var ett avslutat kapitel. Sen dess har han kopplats samman med Emma Stone, medan det tisslats om att Aniston åtminstone haft kontakt med exmaken Brad Pitt.

Men nu avslöjar en källa för Radar Online att Aniston har fått upp ögonen för en annan Hollywood-hunk – nämligen Star Wars-skådespelaren Oscar Isaac, 39.

– Jen faller för Oscar handlöst, berättar en vän för sajten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De två ska ha stött på varandra under olika Hollywood-fester. Det finns dock ett problem; Oscar Isaac är redan gift med danska Elvira Lind och de har sonen Eugene, 1, tillsammans.

– Oscar är galen i sin fru och barn, men på grund av att han är så mån om sitt privatliv vet inte alla om att han inte är singel, säger källan.

Jennifer Aniston sägs vara medveten om Oscar Isaacs relationsstatus, men det stoppar henne inte från att uppskatta hans sällskap och kvaliteter.

– Hon tycker att han är otroligt talangfull och snygg. Kan hon inte få Oscar skulle hon gärna vilja hitta en man som är precis som honom.

Lycka till önskar vi på Hänt!

Här kan du se Anistons drömkille:

FOTO: Ibl

Annons