Artikeln innehåller reklamlänkar

Spiderman-stjärnan pekas ut som Justin Therouxs nya kärlek – Aniston rasande

Skådisen och modellen Laura Harrier pekas ut som Justin Therouxs nya kärlek efter skilsmässan från Jennifer Aniston.

Det går många rykten om vem Justin Theroux träffar efter skilsmässan från Jennifer Aniston tidigare i år. Nu pekas en skådis ut som han senaste flamma.

Under ett event för modemärket Louis Vuitton i Provence, Frankrike, deltog nyskilde skådisen Justin Theroux, 46. Men han var inte ensam där! Även amerikanska aktrisen och modellen Laura Harrier, 28, var där och hon pekas nu ut som hans nya flört efter skilsmässan från Jennifer Aniston, 49, tidigare i år.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Bara dagar innan eventet sågs Justin Theroux och Laura Harrier hänga tillsammans på en lyxyacht i södra Frankrike, och nöjessajten Page Six publicerade en badbild på det förmodade nya paret.

Jennifer Aniston ska inte ha tagit kärleksryktena kring sin gamla make särskilt väl. Hon tycker att han ”förödmjukar” henne.

– Jen konfronterade Justin och blev rasande på honom. Hon ser honom hela tiden ute med unga modeller och skådisar och hon har sagt till honom: ”Sluta förödmjuka mig!”, säger en källa med insyn i exparets liv i tidningen Life & Style.

Förutom Laura Harrier har Justin Theroux kopplats ihop med unga skönheter som artisten Selena Gomez, 25, modellen Erika Cardenas, 25, fotografen Petra Collins, 25, och skådisarna Emma Stone, 29, och Aubrey Plaza, 33.

– Jennifer känner att hon har blivit utbytt mot ett gäng nya modeller. Hon tycker att det är den ultimata förolämpningen, fortsätter källan.

Enligt uppgiftslämnaren är det egentligen inte åldrarna på Justin Therouxs nya tjejer som Jennifer Aniston har problem med, utan att exmaken gick vidare så fort efter skilsmässan. De var ändå tillsammans i sju år.

– Jen tycker att de ska ligga lågt de första månaderna för att få tid att sörja relationen. Istället har Justin betett sig som en man som precis kommit ut ur fängelset. Jen känner sig förrådd.

Laura Harrier är relativt ny skådis, men sågs i filmen Spider-Man: Homecoming där hon spelar Liz. Hon har även en roll i HBO-dramat Fahrenheit 451 som nyligen hade premiär.

Det här är Laura Harrier:

Laura Harrier och Justin Theroux sågs på samma Louis Vuitton-event i Frankrike i maj 2018.

Laura Harrier är förutom skådis även modell.

Hon har bland annat synts i en reklamfilm för Calvin Klein.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Jennifer Aniston och Justin Theroux i smutsig vårdnadstvist – om hundarna: ”En enorm grej”

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber knäckt – efter romansryktena mellan Selena Gomez och Justin Theroux

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!