Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber knäckt – efter romansryktena mellan Selena Gomez och Justin Theroux

Först sades det att Justin Theroux dejtar sin motspelare Emma Stone efter uppbrottet från Jennifer Aniston förra året. Nu ryktas det om att han istället har en romans med 21 år yngre Selena Gomez – till Justin Biebers stora förskräckelse!

Justin Bieber, 24, fångades på bild med mungiporna nere i asfalten häromdagen. Anledningen är att flera amerikanska medier rapporterar om en romans mellan hans ex Selena Gomez, 25, och Jennifer Anistons exmake Justin Theroux, 46.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Artisten Selena Gomez och 21 år äldre skådisen Justin Theroux har synts tätt ihop tillsammans i New York, där Justin har en bostad. Enligt rykten ska de vara “mer än vänner” enligt tidningen Life & Style.

– De facetimar och skriver sms sent på natten, säger deras källa och fortsätter:

– De har intima konversationer om vad de vill i livet och karriärmål.

Selena Gomez ska också vara ett väldigt stort fan av tv-serien The Leftovers, där Justin Theroux spelar en av huvudrollerna.

Paret ska inte se några problem med den 21 år åldersskillnaden, istället ser de det som något positivt. Justin Theroux delar nämligen med sig av sin livserfarenhet till sin unga flirt.

– Justin har uppmuntrat henne till att använda sin gåva och sjunga mer. Han ger henne till och med tips om hur man tar sig an den verkliga världen.

Life & Style säger också att Selena Gomez och Justin Theroux redan har börjat prata om barn. Justin fick inga barn under sitt sju år långa förhållande med Jennifer Aniston.

– De har till och med diskuterat hur mycket de älskar barn och hur gärna de vill bli föräldrar någon dag, säger uppgiftslämnaren.

Hoppsan! Låter som att det är minst sagt seriöst mellan dem!

Selena Gomez och Justin Bieber har haft ett av- och på-förhållande i många år. I vintras återförenades de, men de gjorde nyligen slut igen.

Man kan ju förstå att det fortfarande är rätt känsligt så nära inpå uppbrottet…

 Jennifer Aniston och Justin Theroux meddelade att de skulle skiljas den 15 februari 2018.

Paret var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju.

Tidigare var Jennifer gift med Brad Pitt i fem år men äktenskapet tog slut 2005.

Anledningen till skilsmässan var att Brad Pitt kärat ner sig i sin motspelare i "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie. De blev ihop, men separerade 2016.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON (Jonna & Johanna-intervju)

LÄS OCKSÅ: Fansens stora oro efter Justin Biebers mystiska inlägg: ”Men gud!”

LÄS OCKSÅ: Sveket efter skilsmässan – Jennifer Anistons vän dejtar exmaken

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!