Justin Theroux flydde festen – för att slippa Jennifer Aniston

Efter skilsmässan gör Justin Theurox och Jennifer Aniston allt för att undvika varandra. Nyligen sågs Justin fly från en fest, strax efter att det stod klart att Jennifer var på ingång.

Efter åtta år tillsammans separerade skådespelerskan Jennifer Aniston, 49, från Justin Theroux, 46. I ett gemensamt uttalande i början av året sa de att det var ett ömsesidigt beslut fattat med kärlek. Trots det har intrigerna kring paret duggat tätt den senaste tiden. Nu kommer nya rapporter om att paret istället helt försöker undvika varandra. 

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

När programledaren Jimmy Kimmels son fyllde år var Justin där för att fira. Efter bara 40 minuter lämnade han kalaset, och källor till In touch berättar nu att det var på grund av Jennifer. Skådespelerskan dök nämligen även hon upp, och Justin ville inte riskera att stöta ihop med sin exfru.

– Det var uppenbart att han blev uppmärksammad på Jennifers ankomst, säger en källa.

Justin hann ta en bild med födelsedagsbarnet innan han snabbt tog sig därifrån. Jennifer ska ha agerat nervöst när hon kom in i rummet, men då hade hennes exmake redan hunnit lämna.

– De försöker att gå vidare med sina liv och och kommunicerar inte riktigt. Det hade varit extremt obekvämt om de stötte på varandra, säger källan.

 Jennifer Aniston och Justin Theroux meddelade att de skulle skiljas den 15 februari 2018.

Paret var gifta i 2,5 år och tillsammans i sju.

Tidigare var Jennifer gift med Brad Pitt i fem år men äktenskapet tog slut 2005.

Anledningen till skilsmässan var att Brad Pitt kärat ner sig i sin motspelare i "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie. De blev ihop, men separerade 2016.

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om uppbrottet med SMAIL: “Var inte den enda” 

LÄS OCKSÅ: Vännens fula svek mot Jennifer Aniston med exet Justin Theroux – bakom hennes rygg

LÄS OCKSÅ: Vännen talar ut efter uppbrottet: Jennifer Aniston vill skaffa barn med Brad Pitt

Foto: IBL

Senaste nytt