TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Vännens fula svek mot Jennifer Aniston med exet Justin Theroux – bakom hennes rygg

31 mar, 2018 
AvOla Brising
Här är det nya dramat i skilsmässan mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux. Stjärnans bästa vän går bakom hennes rygg och umgås med hennes exmake.
Annons

Efter två och ett halvt år som gifta valde Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, i februari att separera och begära ut skilsmässa. I ett gemensamt uttalande till nyhetsbyrån AP sa makarna att deras beslut var ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”. Men det läckte snart ut uppgifter kommit om att beslutet var fattat med allt annat än kärlek.

Bland annat ska de ha blivit ovänner över att Justin vägrade lämna sin lägenhet i New York trots att han hade en obehaglig granne som konstant spionerade på kändisparet. Men om Jennifer irriterade sig på det var något som gjorde Justin sur att hon inte ville skaffa barn med honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan separationen har de knappt pratat med varandra, men nu har en av Jennifers närmsta vänner gått bakom ryggen på henne och umgåtts massvis med Justin.

Ända sedan tiden i ”Vänner” skådespelerskan och kändisfrisören Chris McMillan varit nära vänner. På Instagram kallar de sig BFF (bästa vänner för evigt). Ändå fortsätter McMillan umgås med Jennifers exmake.

Annons

– Chris är mycket lojal med Jennifer, men han är också lojal mot sina kunder och han har jobbat med Justin i flera år. Han känner inte att han kan lämna honom just nu, berättar en vän till Justin för Radar Online.

Chris har en hårsalong i Los Angeles och var den som en gång i tiden skapade den klassiska ”Rachel”-frisyren Jennifer Aniston hade under sin tid i ”Vänner”. Han visar ofta upp kärleken till henne på sociala medier. Men Chris arbetar även nära Justin, ett dilemma som kan hota vänskapen med Aniston.

– Han är fast i mitten och försöker att inte prata om Jennifer. Han vill inte göra situationen svårare än den redan är, berättar vännen för tidningen.

Källan fortsätter:

– Jennifer vill inte påverka vilka han jobbar med, men just nu träffar han Justin en hel del då han är i New York för det mesta. Det är ett riktigt bakslag mot Jennifer som alltid har sett Chris som en pålitlig medlem i hennes sociala umgänge.

Foto: IBL

HETAST PÅ HÄNT TV JUST NU:

LÄS OCKSÅ:

Annons