Artikeln innehåller reklamlänkar

Sonen Maddox, 16, rasande på Angelina Jolie efter upptäckten – lämnar henne för Brad Pitt

När mamma Angelina Jolie satt och bad vid diktatorn och folkmördaren Pol Pots grav fick 16-årige adoptivsonen Maddox nog. Han är från Kambodja och kräver nu att få flytta hem till pappa Brad Pitt.

Enligt National Enquirer ska Angelina Jolies, 42, och Brad Pitts, 54, adoptivson Maddox, 16, nyligen ha blivit så arg på sin mamma Angelina att han kräver att få flytta hem till pappa Brad istället. Tonåringen är ursprungligen från Kambodja och adopterades av filmstjärnorna 2002. Det var då han fick veta att Angelina både hade besökt och bett vid den forne diktatorn och folkmördaren Pol Pots grav som Maddox flippade ur totalt.

– Maddox måste ha blivit rasande då han fick vet vad hans mamma gjort!, berättar en källa i tidningen.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Så fort han fått veta vad hans mamma gjort ringde han dessutom enligt uppgiftslämnaren pappa Brad som han inte träffat på över ett år och krävde att få bo hos honom istället:

– Brad försökte trösta honom med att Angie bara är intresserad av historien i landet där han själv föddes, bad honom att i alla fall lugna sig tills han själv fick tillfälle att prata med henne. Dessutom förklarade han att han själv var tvungen att vara försiktig med vad han sa och gjorde eftersom han och Angelina fortfarande är mitt i en vårdnadstvist om de sex barnen de skaffade tillsammans.

Det är just Maddox som Angelina påstått att Brad var aggressiv mot under den flygresa i deras privatplan hösten 2016 vilken ledde fram till deras skilsmässa. Enligt samma källa har Maddox nu dock börjat se med egna ögon och förstå hur hans mors ”bisarra beteenden skapat problem inom familjen”. Han känner att han varit orättvis mot Brad och vill få bättre kontakt med adoptivpappan igen.

Och att Maddox blivit fly förbannad över att Angelina bett vid Pol Pots grav är inte konstigt. Pol Pot var ledare för de fruktade extrema kommunistpartiet och militära styrkorna Röda khmererna vilka styrde Kambodja med järnhand och mellan 1975 och 1978 och på de fyra åren godtyckligt mördade drygt 1,7 miljoner människor.

Enligt lokalbefolkningen som bor i närheten av minnesstenen, graven och platsen där Pol Mot dog nära thailändska gränsen har Angelina varit och besökt diktatorns grav många gånger om. Första gången ska ha varit redan 1998. Därefter ska hon ha kommit tillbaka 2001 under samma resa där hon bestämde sig för att adoptera Maddox.

För några år sedan då Angelina spelade in sin senaste film ”First they killed my father”, som handlar om folkmordet i Kambodja sett ur ett barns ögon, besökte hon graven igen. Men det är framför allt detaljen att hon bett vid den som gör att Maddox ser det som oförlåtligt. Exakt vad orsaken till detta är har Angelina än så länge inte heller svarat på. I varje fall inte offentligt.

Brangelina var Hollywoods kändaste skådispar och var ihop 12 år. 

Det var i september 2016 Angelina ansökte om skilsmässa.

Maddox Jolie-Pitt hatar att gå på kändisfester. Senast han tvingades följa med var då filmen ”First they killed my father”, i vilken han var exekutiv producent, hade premiär i september 2017.

Senast på ett välgörenhetsevent för UNICEF kom Angelina till exempel med både Shiloh, Pax, Vivienne och Zahara, men Maddox lyste med sin frånvaro.

Den 30 januari fotades Angelina Jolie och barnen då de var på väg ut från Louvren i Paris. Som vanligt höll sig Maddox i bakgrunden och han hade till och med satt på sig en stor pälsmössa för att slippa bli igenkänd.

LÄS OCKSÅ:

Angelina Jolie kollapsade – efter beskedet om Brad Pitts nya hemliga kärlek

Angelina Jolie och Brad Pitts avtal – så ska de dela på barnen

 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!