TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolie kollapsade – efter beskedet om Brad Pitts nya hemliga kärlek

20 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Brad Pitt uppges dejta en känd professor. När ex-frun Angelina Jolie fick höra talas om det föll hon ihop och kollapsade.
Annons

Det har gått över ett och ett halvt år sedan Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 54, meddelade att de skulle skilja sig efter tolv år tillsammans. Och uppbrottet blev allt annat än smärtfritt, framför allt för att Hollywoodstjärnorna inte kunde komma överens om hur de skulle dela på vårdnaden om de sex barnen.

Men nu, när det verkar ha ordnat sig med vårdnaden, har känslorna blossat upp igen mellan de forna makarna. Nyligen framkom nämligen uppgifter om att Brad Pitt är tillsammans med arkitekten och professorn Neri Oxman, 42, sedan sex månader tillbaka och någon inte som inte är glad är Angelina Jolie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt Hollywood life ska ex-frun vara rasande över att Brad har träffat någon ny. Så rasande att hon till och med kollapsade av ilska.

– Hon var vansinnig ena minuten och i nästa föll hon ihop. Angie står inte ut med någon som är smartare och snyggare än henne. Hon tycker att det är extremt irriterande att Brad har hållit relationen med Neri hemlig under flera månader, säger en källa och fortsätter:

Annons

– Angie är väldigt svartsjuk och tävlingsinriktad och hon vill vara den första av de två som hittar ett nytt förhållande. Om det är så att Brad har varit snabbare än henne att hitta någon ny, är det förödmjukande för henne. En känd professor är den sista personen Angie vill se med Brad.

Brad Pitt, å sin sida, ska vara väldigt nöjd med sin nya dejt. Enligt tidningen har han inspirerats av sin bästa kompis George Clooney, 56, som nyligen gifte sig med stjärnjuristen Amal Clooney, 40.

– Brad ville träffa en kvinna som utmanar honom och efter att ha sett hur lycklig George är efter att ha gift sig med en mycket smartare kvinna med mer makt, som Amal, så vill han också dejta en akademisk kvinna, säger en källa och fortsätter:

– Brad har varit redo för ett nytt förhållande ett tag nu och Neri är precis en sån kvinna som han behöver.

Angelina och Brad har sex barn tillsammans, Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

Foto: IBL

Annons