Följarna i chock efter upptäckten med Filip Lamprecht – bilden visar

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen blev överlycklig när hon hittade ett gammalt foto på sig själv och sin mamma Lill-Babs.
Nu reagerar följarna starkt på bilden – och många har gjort samma upptäckt.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Slå på ljud

Modellen Filip Lamprecht, 24, lyckades charma hela svenska folket när han gjorde entré på dansgolvet i Let's dance 2021. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal, 26, gick han från klarhet till klarhet och därför blev inte många tittare förvånad när det blev just de som tog hem vinsten.

Filip är inte den enda i familjen som kan dansa. Även hans mamma, Kristin Kaspersen, 52, har briljerat i Let's dance. När hon och Calle Sterner deltog i programmet ihop slutade hela kalaset med att de fick lägga vantarna på den berömda glasskon.

Filip Lamprechts hyllning till Lill-Babs i Let's dance 2021

Någonting annat Filip och Kristin har gemensamt är kärleken till Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som alltså var Kristins mamma och Filips mormor. Lill-Babs gick bort 2018 efter en tids sjukdom.

Att Filip Lamprecht hade en nära relation till sin mormor råder det ingen tvekan om. I Let's dance tillägnade han faktiskt en dans till henne.

– Jag blev så himla glad när jag hörde att Filip ska hylla sin mormor på lördag, för dem två de har så mycket gemensamt, så nu längtar jag till att se Linn och Filip på dansgolvet omfamnad av Filips mormor, sa Kristin Kaspersen om sonens beslut.

Inför sändningen berättade Filip om sina starka känslor för Lill-Babs i en intervju med Expressen.

– Hon är den snällaste människan som jag någonsin träffat. Hon var snäll på en annan nivå. Det var någonting hon hade som man inte kan sätt ord på, sa han då.

Upptäckten med Filip Lamprecht och mormor Lill-Babs

Kristin Kaspersen har vid flera tillfällen pratat öppet om sorgen efter sin mammas bortgång.

– Hon blev 80 år, men hon blev aldrig gammal, har Kristin tidigare beskrivit sin mamma.

Men alla fina minnen ihop är någonting Kristin aldrig kommer att förlora och ständigt bär med sig. Nu har hon hittat ett gammalt foto på sig själv och sin mamma som väckte starka känslor till liv.

”En bild som gjorde mig glad”, skriver Kristin Kaspersen till bilden.

I kommentarsfältet väller kärleksfulla hälsningar in. Och flera följare har lagt märke till en spännande detalj i bilden på Lill-Babs. De tycker nämligen att hon och barnbarnet Filip Lamprecht är väldigt lika.

”Så lik Filip!”, hälsar en person i en kommentar och får medhåll:

”Tänkte precis samma”.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN