TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Margaux Dietz bryter tystnaden om gravidryktet – nya barnbeskedet

23 feb, 2022 
Margaux och Jacob
Margaux Dietz och Jacob Liebermann meddelade nyligen att de lanserar ett nytt projekt ihop – en realityserie på Youtube.
Innan avslöjandet fick Margaux följare aningar om att hon var gravid.
Nu bryter hon tystnaden om spekulationerna.
Annons
Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”Brand logo
Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”

Margaux Dietz, 31, är en av Sveriges största influencers. Hon slog igenom för flera år sedan på Youtube, detta efter att hon filmat förlossning av sonen Arnold, som snart fyller 5 år.

Margaux fortsatte sedan att visa upp sitt familjeliv i vloggar, ofta med numera ex-maken Jacob Liebermann, 35. De valde sedan att separera och hade ett öppet bråk på sociala medier om konsekvenserna att visa upp sonen offentligt.

Nu har de återförenats och har en bra relation. Nyligen meddelade ex-makarna att de dessutom lanserar ett nytt projekt ihop – en realityserie på Youtube om den ”moderna familjen”.

Nyheten har fått Margaux följare att undra om graviditet och nu väljer hon att ge ett besked.

Margaux och Jacobs nya projekt ”Moderna familjen”

Margaux och Jacob gick skilda vägar för ett par år sedan. Youtube-profilen har tidigare berättat att det har varit jobbig.

Annons

– Det är upp och ner, ena dagen är man jättesams om allting och nästa dag är man inte det. Det är jobbigt, sa Margaux Dietz i sin vlogg förra året.

Under mars förra året förklarade Margaux att hon inte kommer visa upp sonen lika mycket. Innan dess hade Jacob skrivit en debattartikel om hur barn figurerar i samarbeten i sociala medier.

Men på senare dagar har ex-makarna synts allt mer tillsammans, som exempelvis på en resa till Sydafrika med sonen under julen. Och nu har paret beslutat sig att göra en ny serie på Youtube.

–Framför allt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt, berättade Jacob Liebermann, i Margaux senaste Youtube-video.

Följarnas frågor innan nyheten om projektet: ”Gravid?”

Margaux var väldigt hemlighetsfull innan hon avslöjade att det var en realityserie som hon och Jacob skulle starta.

Annons

Detta fick följarna att undra och spekulera på Instagram om Margaux var gravid.

Ett syskon men utanför relationen?”, frågade en följare och fick medhåll från flera andra:

”Tror jag med” följt av ”Gravid?”

Margaux Dietz svar på frågan om ett syskon

Nu väljer Margaux att svara en av sina följare som undrar hur de tänker med syskon trots att de är separerade. Detta efter att hon berättat om nyheten med Youtube-serien på sin blogg.

Har ni någon gång funderat på att försöka få ett helsyskon till A efter separationen? Svara såklart inte om det är för privat/dum fråga! Vet ett par som gjorde så, så därför min fundering dök upp, heja er!”, skriver en följare som fråga.

Varpå Margaux Dietz svarar:

”Bra fråga!”

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons