TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Uppgifter: Nu flyttar Justin Bieber och Selena Gomez ihop

16 nov, 2017 
AvHanna Svärd
För bara några veckor sedan gick Selena Gomez och The Weekend ut med att de brutit upp. Kort därefter fångades Gomez på bild med exet Justin Bieber. Nu ryktas det dessutom om att det påstådda återförenade paret ska flytta ihop.
Annons

Det har hunnit hända mycket sedan Selena Gomez, 25, och The Weekend, 27, för några veckor sedan outade att de inte längre är ett par. Kort innan beskedet om uppbrottet kom, ryktades det om att Selena börjat träffa exet Justin Bieber, 23, igen. Och det dröjde inte länge innan ryktena om en återförening späddes på ytterligare, efter att Selena och The Weekend gjort slut.

I början av november fångades Justin Bieber och Selena Gomez på bild under en cykeltur, där de såg ut att ha riktigt roligt ihop. Och efter det kom även mamma Bieber in i bilden, då hon postat kryptiska kärlekstweets, som tros ha handlat om hennes sons kärleksliv.

Och nu kommer nästa uppgift i Gomez-Bieber-fallet – exparet ser ut att bli sambos inom en månad. Paret ska, enligt magasinet Life & Style vara i full gång med att hitta ett gemensamt boende.

Annons

– Det var Selenas idé, och Justin är helt med på det, säger en källa till magasinet, som fortsätter:

– De är så exalterade över att starta ett liv tillsammans.

Och enligt samma källa ska det inte finnas någon risk att paret tar fel beslut nu när de väljer att börja om med varandra.

– De har båda växt så mycket. Att vara ifrån varandra var viktigt för att de skulle kunna gå vidare och inse att det är meningen att de ska vara tillsammans.

Exparet, eller ska vi säga paret, fångades senast på bild under en promenad den 13 november. Vissa var skeptiska till om bilden som publicerats på Twitter verkligen var ny, eller om den tagits tidigare. Men andra menade att det absolut var en ny bild, och såg det dessutom som ett tecken på att de numera är återförenade.

”De har definitivt hittat tillbaka till varandra”, skriver en person i kommentarsfältet medan en annan tycker sig genomskåda Selena och Justins lycka över att vara i varandras sällskap:

”Äntligen ser jag ett unikt leende från både Selena och Justin”.

Foto: Twitter, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons