TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mammans mystiska meddelande efter Justins återförening med Selena

03 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Tidigare i veckan rapporterades det om att Selena Gomez och The Weekend gjort slut. Samtidigt har det ryktats om en återförening mellan sångerskan och Justin Bieber, något Biebers mamma nu ger fler ledtrådar till.
Annons

Tidigare i veckan kom uppgifterna om att Selena Gomez, 25, och Abel Tesfaye, 27, mest känd som “The Weekend” brutit upp efter tio månader. Men enligt uppgifter till E News skulle det inte handla om någon konflikt parterna emellan. Uppbrottet skulle mer bero på att de inte hann träffas på grund av mycket jobb på olika håll.

Men beskedet kom som många redan vet, i samband med att sångerskan ska ha börjat umgås med exet Justin Bieber, 23, igen. Kort efter att uppbrottet offentliggjorts kom dessutom nya bilder ut på Selena Gomez och Justin Bieber tillsammans. Under onsdagsmorgonen lokal tid i Los Angeles fångades de på bild under en gemensam cykeltur. Selena skrattade och Justin såg även han ovanligt avslappnad ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Se bilderna på Selena Gomez och Justin Bieber nedan.

Men några bekräftade uppgifter på att det förra paret ska ha hittat tillbaka till varandra, har ännu inte dykt upp. Dock lämnar Justin Biebers mamma några kryptiska hintar på Twitter – som skulle kunna vara en ledtråd till mer information om Bieber och Gomez relation.

I tweetsen är hon mycket kärleksfull med ord som:

“Galen vild kärlek” och “Kärlek vinner över rädsla”.

Ja, vad menas? Kan det vara så att Biebers mamma avslöjat något i förskott? Syftar hon på någon eller några andra när hon nämner “Gud” i en tweet? Ingen vet. Ännu.

Foto: IBL, Stella

Annons