LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter mötet med Justin Bieber – Selena Gomez och The Weekend har gjort slut

31 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Selena Gomez och The Weekend har brutit upp efter tio månader tillsammans. Beskedet kommer bara några dagar efter det att Selena Gomez och exet Justin Bieber ska ha umgåtts.
Annons

I januari sågs Selena Gomez, 25, och Abel Tesfaye, 27, mest känd som The Weekend, kyssas utanför en restaurang i Los Angeles. Sedan dess har de varit ett par – fram till nu. Men trots att paret nu väljer att gå skilda vägar, ska de vara vänner, skriver E News.

– Det var ett gemensamt beslut. De hann inte ses på grund av mycket jobb, säger en källa till tidningen.

Och dessa uppgifter kommer inte långt efter det att nyheten om att Selena Gomez och Justin Bieber börjat umgås igen, släppts. Men om man ska tro E News verkar det inte vara tal om något triangeldrama här.

– Abel är inte upprörd över att Selena och Justin umgås. Relationen var slut innan de umgicks. Abel är inte upprörd över något, fortsätter källan.

Nej, det som nu fått ett av världens mest omskrivna par att bryta upp, verkar alltså inte bygga på någon konflikt. Istället menar E news källa att det ska ha varit distansen mellan dem som ställt till det.

– Distansen var okej i början och de försökte få det att fungera, men sen kände Selena att hon behövde mer än vad The Weekend kunde ge henne. Hon ville att han skulle vara mer närvarande. De hade inga stora bråk, men bråken blev allt fler ju längre tiden gick.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons