Efter mötet med Justin Bieber – Selena Gomez och The Weekend har gjort slut

Selena Gomez och The Weekend har brutit upp efter tio månader tillsammans. Beskedet kommer bara några dagar efter det att Selena Gomez och exet Justin Bieber ska ha umgåtts.

I januari sågs Selena Gomez, 25, och Abel Tesfaye, 27, mest känd som The Weekend, kyssas utanför en restaurang i Los Angeles. Sedan dess har de varit ett par – fram till nu. Men trots att paret nu väljer att gå skilda vägar, ska de vara vänner, skriver E News.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Det var ett gemensamt beslut. De hann inte ses på grund av mycket jobb, säger en källa till tidningen.

Och dessa uppgifter kommer inte långt efter det att nyheten om att Selena Gomez och Justin Bieber börjat umgås igen, släppts. Men om man ska tro E News verkar det inte vara tal om något triangeldrama här.

Selena Gomez och Abel "The Weeknd" Tesfaye har gjort slut.

Tidigare har Selena Gomez haft ett av och på förhållande med Justin Bieber.

Selena Gomez slog igenom redan som barn.

Selena Gomez i september 2017.

– Abel är inte upprörd över att Selena och Justin umgås. Relationen var slut innan de umgicks. Abel är inte upprörd över något, fortsätter källan.

Läs också: Fansens chock efter Justin Biebers enorma magtatuering: ”Sök hjälp”

Nej, det som nu fått ett av världens mest omskrivna par att bryta upp, verkar alltså inte bygga på någon konflikt. Istället menar E news källa att det ska ha varit distansen mellan dem som ställt till det.

– Distansen var okej i början och de försökte få det att fungera, men sen kände Selena att hon behövde mer än vad The Weekend kunde ge henne. Hon ville att han skulle vara mer närvarande. De hade inga stora bråk, men bråken blev allt fler ju längre tiden gick.

Läs också: Selena Gomez om tuffa perioden: ”Väldigt utsatt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!