TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Selena Gomez om tuffa perioden: "Väldigt utsatt"

17 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Selena Gomez karriär tog raketfart när hon som tonåring blev känd som Disney-stjärna. Men bakom den glammiga fasaden döljer sig även en del negativa minnen – nu talar stjärnan ut om tuffa perioden.
Annons

Sångerskan Selena Gomez, 25, slog igenom som Disney-stjärna i unga tonåren. Utåt sett verkade allt bra, i takt med att framgången om kändisskapet växte, men under ytan dolde sig en hel del negativa tankar och upplevelser, berättar Selena Gomez nu i en ny intervju med Business of Fashion. Det handlar bland annat om att hon ska ha uppmärksammats mer för hur hon såg ut än för den talang hon faktiskt hade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag började bli känd för saker som inte hade att göra med mitt jobb. Då kände jag att min passion blev mindre och mindre. Och det skrämde mig, säger hon och fortsätter:

– Jag insåg inte att vissa personer var ute efter saker hos mig. Mitt självförtroende påverkades mycket av det.

Och hon minns ett speciellt tillfälle som gav henne en tankeställare i och med kändisskapets baksidor.

– Jag kommer ihåg att jag kände mig väldigt utsatt när jag var yngre, även när jag bara var på stranden. Jag var kanske 15 eller 16 och folk tog bilder, säger hon.

Annons

I intervjun berättar hon om hur fotografer tagit bilder på henne under hennes privata tid på stranden, och om hur dessa personer varit bra mycket äldre än henne.

–Jag tror inte att någon riktigt visste vem jag var. Men jag kände mig väldigt utsatt och jag varken gillade eller förstod det, och det kändes väldigt konstigt för jag var en ung tjej och de var vuxna män. Jag gillade inte den känslan.

Efter detta följde flera år då det hände en hel del för Disney-stjärnan. I samma veva som hon blev kär och inledde ett förhållande med Justin Bieber, 23, tog hon en paus från musiken och skådespelandet innan hon släppte sitt första soloalbum, “Stars Dance”, skriver E!News.

– Jag stannade upp och sen fortsatte jag för jag insåg att jag behövde utmana mig själv. Jag frågade mig själv om jag verkligen gillar det jag gör, om det var värt det? Jag tittade på mina fans när jag var ute på turné och tänkte “Ja, det här är ju värt det?”

Foto: IBL

Annons