Vännernas ultimatum till Selena – efter återföreningen med Justin

Efter uppbrottet från The Weeknd ser Selena Gomez ut att ha hittat tillbaka till exet Justin Bieber. Men det uppskattas inte av sångerskans nära och kära.

Selena Gomez, 25, bröt nyligen upp med sångaren The Weeknd, 27, och kort därefter syntes hon tillsammans med exet Justin Bieber, 23, för första gången på flera år. Flera källor hävdar att det forna stjärnparet har hittat tillbaka till varandra, men kärleksglädjen har inte smittat av sig på deras nära och kära. Tvärt om sägs Selenas vänner ha svårt för att hon återvänt till Justin.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Alla tycker att återföreningen är oroande, säger en insider i tidningen Star.

Selena och Justin har tillbringat mycket tid tillsammans på sistone. I dagarna har de synts ihop på en romantisk cykeltur genom Los Angeles, i kyrkan, och på Justins ishockeymatch. Det oroar sångerskans vänner som inte vill se henne sårad igen. Framförallt bästisen Francia Raisa, som tidigare i höst donerade sin njure till Selena, såg rött när hon fick nys om stjärnornas blomstrande romans.

Läs också: Angelina Jolie rasar mot Brad Pitt – efter hans reunion med Jennifer Aniston

– Selenas vänner har fått trösta henne så många gånger när Justin har krossat hennes hjärta tidigare, säger källan och fortsätter:

– Francia är den som tar det värst. Hon säger att hon inte donerade ett organ för att rädda Selenas liv bara för att se henne springa iväg och förstöra det på egen hand.

Vännerna har nu ställt ett ultimatum till ”Good for you”-sångerskan: ”Justin eller oss”.

Dessvärre för Francias del, verkar inte Selena ha några planer på att ge upp sin pojkvän i första taget. Och nog finns det dem som stöttar Selena i hennes kärleksval.

– Tajmingen är bättre än tidigare. Selena jobbar mindre och hon och Justin bor nära varandra i Los Angeles. Hennes hälsa är också bättre än på länge, hon har aldrig varit lyckligare än hon är nu med Justin, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Läs också: Kim Kardashian om Selena Gomez och Justin Biebers återförening: ”Så fint”

Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!