Unos fru oroad – efter grova sexskämten i "Så mycket bättre"

Både Icona Pop och Eric Saade har skämtat friskt om deltagaren Uno Svenningssons "stora balle" under hela "Så mycket bättre". Nu berättar Uno om sin frus oro för de snuskiga skämten.

Under inspelningarna av årets säsong av “Så mycket bättre” har duon Icona Pop skojat om Uno Svenningssons, 57, ”stora balle”, och syftat på hans stora balkong i huset. I förra veckan tog också deltagaren Eric Saade, 26, skämtet ett steg längre när han manipulerade en bild på en kvällstidning och ändrade löpsedeln till ”Icona Pop avslöjar: Uno har störst balle!”.

Den fejkade bilden gav Uno Svenningsson stor panik och i programmet berättade han att han kallsvettades, innan han fick reda på att det var ett skämt.

– Jag såg min fru framför mig, och mina stackars barn och min svärfar. Ja, till och med hundarna skulle nog ha sett bekymrade ut, sa han då.

I kvällens avsnitt berättar Uno Svenningsson att han, efter pranket, ringde till sin fru för att tala ut om det vilda penisskämtandet i programmet. Uno och hustrun Carina Svenningsson har varit ett par i 25 år och när han berättade om “balle”-historien, blev hon oroad.

– Jag pratade min fru lite grann om det här med balkongen och allihopa… Då säger hon bara ”vågar man se på det där programmet?”, säger Uno Svenningsson i “Så mycket bättre”.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 ikväll, lördag, på TV4.

Tomas Andersson Wij 

Uno Svenningsson

Caroline Hjelt och Aino Jawo i Icona Pop. 

Eric Saade

Anders "Moneybrother" Wendin

Kikki Danielsson

Sabina Ddumba

LÄS OCKSÅ: Eric Saades tårar efter känsliga frågan: ”Var inte meningen”

LÄS OCKSÅ: Systrarna Parneviks diss mot Eric Saade: ”Var en fuckboy”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!