LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Unos stora penispanik: ”Jag såg min fru framför mig...”

25 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Eric Saade skrämmer upp Uno Svenningsson rejält i kvällens "Så mycket bättre" – genom ett lyckat prank om hans eget könsorgan...
Annons

Det blev minst sagt en chock för artisten Uno Svenningsson, 57, i kvällens “Så mycket bättre”. Efter att Icona Pop under hela inspelningsperioden har skojat om sångarens “stora balle”, och syftat på hans stora balkong i huset, tar Eric Saade, 26, skämtet ett steg längre.

Han photoshoppar en bild på en kvällstidning, där han ändrar löpsedeln till “Icona Pop avslöjar: Uno har störst balle!”, och låter Icona Pop-duon Aino Jawo, 31, och Caroline Hjelt, 30, spela med.

– Det här är så sjukt… Vi gjorde en intervju igår, men jag kommer inte ihåg att vi har sagt det är. Det här är inte så bra, jag är så ledsen. Jag har inget minne av att vi har sagt så här, säger Caroline Hjelt spelat orolig i programmet.

När Uno Svenningsson får syn på fotot på den fejkade löpsedeln får han panik, blir tyst och börjar kallsvettas framför kamerorna.

Annons

– Är det på riktigt? Nej, vad hemskt, säger han nervöst.

Eric Saade frågar då, också han spelat orolig, om inte Unos fru har hört av sig idag.

– Nej, säger Uno Svenningsson med stora ögon.

Men till slut avslöjar Eric Saade skämtet inför de andra artisternas skratt. Uno skrattar också, men berättar senare att det snuskiga pranket verkligen hade skrämt upp honom.

– Jag såg min fru framför mig, och mina stackars barn och min svärfar. Ja, till och med hundarna skulle nog ha sett bekymrade ut, säger han i programmet.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons