LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Unga mammor-Natalie Eklinds gravidbesked – efter fem barn: ”Fler”

23 jan, 2022 
Lovisa Ström
Unga mammor-Natalie Eklind
Unga mammor-profilen Natalie Eklind har fem barn.
Nu berättar hon om hur hon tänker kring fler barn framöver.
”Jag vill”, skriver hon.
Annons
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”Brand logo
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”

Realityserien Unga mammor hade premiär år 2017 och har sedan dess kommit med sex säsonger. En av de som har varit med i programmet sedan start är Natalie Eklind, 27.

Natalie blev gravid med sitt första barn när hon var 18 år och i programmet fick tittarna ta del av hennes vardag tillsammans med döttrarna Alicia, Ronja och Joline.

Under Natalies medverkan i Unga mammor levde hon som ensamstående, men idag ser det annorlunda ut. Idag är Nathalie nämligen gift med den stora kärleken Richard Eklind, 30, och för fyra år sedan fick de deras första gemensamma barn tillsammans. Men det tog inte slut där. I februari förra året kunde de nämligen meddela att deras andra gemensamma barn, sonen Jaxon, hade kommit till jorden.

Annons

”3850g och 52cm ren kärlek. Vi tackar för alla gratulationer”, skrev Nathalie då på Instagram.

Men nu berättar tv-profilen att hon vill ha fler barn.

Natalie Eklind om tuffa graviditeten

Att gå igenom en graviditet och förlossning är sällan enkelt och någon som fått uppleva baksidan med det hela är Natalie.

I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om kampen under sina tidigare graviditeter.

– Alla graviditeter med töserna har jag varit sängliggandes från vecka 7 till 22. Sen från vecka 23 har jag varit på kontroller från var och varannan dag kan man väl säga, mycket för förverkar. Så det har varit väldigt jobbiga graviditeter, berättade hon då.

Men som tur var blev hennes graviditet med sonen Jaxon betydligt lättare. Något som hon berättade vidare om i samma intervju.

– Det känns verkligen att det är en annorlunda graviditet. Jag tror faktiskt att det handlar om könet, att det är skillnad när man bär på dem, sa hon då.

Annons

Unga mammor-Natalie Eklinds gravidbesked – efter 5 barn

Men efter fem barn känner sig Unga mammor-profilen inte helt nöjd. Under en frågestund på Instagram avslöjar hon nämligen att hon absolut skulle vilja ha fler barn.

”Du vill ha fler barn”, skriver en följare varpå Natalie Eklind svarar:

”Sant. Vi vill gärna ha fler barn när min kropp orkar med fler graviditeter.”

Annons