Idol 2023 marknadsföring banner

Unga mammor-Nathalie Eklind har blivit mamma för femte gången

08 feb, 2021 
Nathalie Eklind
Foto: Instagram/Viafree
Unga mammor-profilen Nathalie Eklind har blivit mamma för femte gången.
I ett meddelande till Hänt avslöjar hon nu namnet på den nyfödda sonen – samt berättar om skräckupplevelsen under förlossningen.
”Det kunde blivit farligt”, skriver Nathalie.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Natalie Eklind blev som 18-åring gravid med sitt första barn. Idag är hon 26 år gammal och mamma till fem barn. För det svenska folket blev hon ett välkänt ansikte då hon medverkade i succé-serien Unga mammor. I programmet fick tittarna ta del av Nathalies liv med hennes tre döttrar Alicia, Ronja och Joline. Inte nog med att vara ensamstående mamma fanns en hel del djur med i Nathalies vardag och hon såg ständigt ut att ha det fullt upp.

Nathalie har blivit mamma för femte gången

Idag är Nathalie inte längre ensamstående, hon är nämligen gift med kärleken Richard Eklind och paret fick sitt första gemensamma barn, dotter Cornelia år 2018. Under lördagen blev Nathalie och Rickard föräldrar till ytterligare en liten familjemedlem då Nathalies första son föddes.

”210206 kl 09:06 3850g 52cm ren kärlek. Vi tackar för alla gratulationer”, skriver Nathalie på Instagram.

Annons

När Hänt pratade med Nathalie tidigare i år berättade hon om den skillnad hon upplevt i graviditeten jämfört med de tidigare graviditeterna.

– Det har varit en väldigt stor skillnad från tjejerna kan man lugnt säga. Med dem mådde jag bara dåligt och var sängliggandes i princip men med denna har jag varit uppe och sprungit. Det känns verkligen att det är en annorlunda graviditet. Jag tror faktiskt att det handlar om könet, att det är skillnad när man bär på dem, sa då Nathalie.

Namnavslöjandet för nyfödda sonen

Om det blir fler barn återstår att se, Nathalie hade vid det tillfället inte stängt dörren till att utöka familjen ytterligare. Men just nu ligger fokuset på att lära känna den lilla pojken.

I ett meddelande till Hänt delar Nathalie med sig av sonens namn samt den otäcka händelsen som skedde under förlossningen.

”Vi mår jättebra och myser för fullt hela familjen. Han ska heta Jaxon. Förlossningen gick snabbt och bra trots att det kunde blivit farligt, han hade navelsträngen två varv runt halsen så han kom inte ut, så dem fick akutklippa den”, skriver Nathalie.

Annons
Annons