Unga mammor-profilen Julia Bergmans glädjebesked med sonen Milan

Julia Bergman & Milan

Fyra år har gått sedan Julia Bergman och sonen Milan gjorde succé i tv-serien Unga mammor.
Nu delar Julia med sig av ett stort glädjebesked gällande sonen – efter frågorna från följarna.
”Kändes så himla bra”, skriver hon.

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 7, fångade det svenska folkets hjärtan när de var med i den populära tv-serien Unga mammor. Där gjorde de så pass stort intryck på tittarna att de tillslut fick sin alldeles egna tv-serie Julia & Milan. Där kunde man följa den populära duons vardag, men sedan dess har det hänt mycket.

Idag är Julia mamma till betydligt fler än bara Milan. Tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg har hon nämligen fått två nya tillskott till familjen - döttrarna Zelda och Ilse. Idag bor de alla tillsammans i ett hus i Ängelholm, och många av Julias följares hjärtan har smälts på nytt när de fått se vilken fantastisk storebror Milan är till de båda systrarna.

LÄS MER: Unga mammor-Linn och Gabriel har gjort slut

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekshyllningen till Milan

För inte alls lång tid sedan fyllde Julias äldsta son hela sju år, och inte ett öga var torrt när man läste Julias starka kärlekshyllning till sonen den stora dagen till ära. På Instagram skrev hon nämligen ett känslosamt inlägg om hennes kärlek, tacksamhet och lycka som hon känner gentemot Milan.

”När du med raketfart kom ut på 7 minuter för 7 år sedan förändrade du mitt 18-åriga liv. Du gav mig ett nytt perspektiv och syfte med livet, det är jag dig evigt tacksam för”, skrev hon då bland annat.

Och i kommentarsfältet var det många som uppenbart rörda följare som också ville passa på att gratta den underbara killen på födelsedagen.

”Grattis charmiga killen! Han kan nog charma vem som helt den där! Verkar ha så härlig personlighet. Och grattis till dig som varit mamma i sju år”, skrev en följare.

"Stort grattis på din dag Milan! Du är helt fantastisk och en riktigt fin storebror”, skrev en annan.

Julias nya glädjebesked med sonen

Men det är mycket kul som händer kring sonen nu. Under en frågestund på Instagram fick Julia nämligen frågan om Milan går i skolan och hur det går, och som svar fick följaren att han snart ska ta det stora klivet och att det absolut inte känns mer än rätt.

”Han går ett extra år på förskolan men ska börja särskolan till hösten. Vi var och hälsade på hans skola i tisdags och det kändes så himla bra! Tror att han är så redo att ta nästa steg nu”, skriver Julia.

LÄS OCKSÅ: Carina och Erik Berg har fått sitt andra gemensamma barn

LÄS OCKSÅ: Första bilden på Phillipe Cohens restaurang Ted