TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Julia Bergman i tårar efter händelsen med sonen Milan

06 mar, 2021 
Julia Bergman med sonen Milan
Julia Bergman med sonen Milan
I februari tidigare i år födde Julia Bergman, känd från Unga mammor, sitt tredje barn.
Sedan tidigare har hon barnen Milan och Zelda.
Nu berättar Julia om händelsen med sonen som fått henne att brista ut i gråt.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 7, fångade allas hjärtan när de medverkade i tv-serien Unga mammor. Sedan kamerorna slocknade har vi istället kunnat följa Julia och hennes familj via sociala medier och egna programmet Julia, Milan & Zelda. Idag är hon en framgångsrik influencer och är tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg, 29.

Paret har under 2020 köpt sig ett hus i Ängelholm som har totalrenoverats. På Instagram har följarna kunnat följa med på husresan. Året innan husköpet, närmre bestämt i april 2019 blev även Dennis och Julia föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Zelda.

Julia Bergman födde sitt tredje barn i februari

I början på februari var det dags igen, familjens nya tillskott gjorde entré. Paret hade även bestämt sig att just denna gång inte ta reda på bebisens kön, utan lät det bli en överraskning för sig själva, familjen och följarna.

”Godmorgon från oss. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skrev Julia på Instagram när hon berättade att bebisen var född samtidigt som hon avslöjade att bebisen var en flicka.

Annons

Efter bebisens ankomst var det många följare till Julia som undrat vad bebisen ska få för namn. Julia valde dock att hålla på avslöjandet ett bra tag. Men i ett meddelande till Hänt skrev Julia att paret var enade om ett namn och gick sedan ut i en video på Instagram och avslöjade namnet.

”Så många som frågat om hennes namn och nu är det helt bestämt. Säg hej till ILSE och vår sjätte familjemedlem”, skrev hon då.

Julia Bergmans lyckotårar – efter händelsen med sonen Milan

Julia visar nu upp sin glädje för sonen Milan, som fyller sju år. På Instagram hyllar hon sonen med ett känslosamt inlägg och beskriver sin kärlek, tacksamhet och lycka.

”GRATTIS PÅ 7-ÅRSDAGEN till den roligaste, knasigaste och mest godhjärtade kille jag vet (och stort jäkla grattis till mig som fått vara din mamma i lika många år) känns så sjukt att säga att du nu funnits i mitt liv i 7 år. När du med raketfart kom ut på 7 minuter för 7 år sedan förändrade du mitt 18-åriga liv. Du gav mig ett nytt perspektiv och syfte med livet, det är jag dig evigt tacksam för, idag hoppas jag att du får njuta riktigt ordentligt med en hel dag som är för dig. Grattis på födelsedagen min fantastiska son, mamma älskar dig, (jaaa mina ögon är svullna av alla glädjetårar som kommit idag)”

Flera följare skriver även fina grattishälsningar till Milan, där ibland influencers som bakamedfrida och sannealexandra som skriver ”Grattis fina Milan” respektive ”Grattis”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons