LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ulrika Jonssons fräser till mot fotbollsfrun Victoria Beckham: ”Tragisk”

07 nov, 2021 
Gustav Motte

Ulrika Jonsson fräser till åt Victoria Beckham.
Fotbollsfruns brott? Hennes matvanor.
– Att hon sätter sådana gränser på sig själv är ett tragiskt slöseri, säger Ulrika Jonsson till The Sun.

Annons

Videon kunde inte hittas

Ulrika Jonsson, 54, ryter till mot fotbollsfrun, Spice Girl-medlemmen och entreprenören Victoria Beckham, 47, skriver The Mirror.

Anledningen till Ulrika Jonssons syrliga kommentar är att Victoria Beckham nyligen avslöjat sina matvanor. Matvanor som Ulrika Jonsson kallar för ”tragiskt slöseri”.

Allt började när popsångerskan deltog i podcasten ”River Café’s Table 4”. Victoria Beckham avslöjade då att hon antagligen ”är en resturangs värsta mardröm”

Victoria Beckham avslöjar sin ”tråkiga” favorit-mat: Fullkornsbröd med salt.

Victoria Beckham: ”Tråkig i matavdelningen”

Fyrbarnsmamma Victoria Beckham berättade att hon var ”tråkig i matavdelningen”. Hon berättade att hon fördrog rostat fullkornsbröd, även när hon äter på resturang.

Efter sitt matavslöjande surnade tv-programledaren Ulrika Jonsson till. Hon säger sig blivit chockad över Bechams avslöjande – och att hennes matval får henne att börja gråta.

Annons

– Jag vill inte vara elak mot henne, men att höra en medlem i Spice Girl snacka om att hon är helt säker på att varje resturang tycker hon är en mardröm är hemskt. Det får mig att börja gråta, rakt ner i min frukost, säger Ulrika Jonsson till The Sun.

– Att höra någon i Victorias position, som har råd med de bästa kockarna, de allra finaste produkterna och den bästa maten, sätta sådana gränser på sig själv, rent ut sagt ett tragiskt slöseri, fortsätter Ulrika Svensson.

– Att fru Beckham då insisterar på rostad fullkornsbröd är ju inte speciellt äventyrligt, så att säga, avslutar Ulrika Jonsson sin attack.

Victoria Beckham är inte någon som gör några rekordnotor, avslöjade hon i en podcast, där kocken Ruth Rogers håller låda.

Ulrika Jonsson kallar matvanorna för ett ”tragiskt slöseri”.

”Jag älskar verkligen salt”

– Jag gillar verkligen fullkornsbröd med salt på. Kolhydraterna är tröstande och jag älskar verkligen salt, säger Victoria Beckham i podcasten

Annons

– För de allra flesta restaurangerna är jag nog deras värsta mardröm. Jag älskar ångade grönsaker, lite balsamvinäger och att jag får salta och peppra själv, säger popstjärnan.

– Jag gillar enkel mat. Som är lagat enkelt. Jag gillar inte oljor, smör eller såser.

Victoria Beckham är känd för att vara väldigt strikt med sin mat. En källa till Heat magazine har berättat att hon endast är gränslös när fyller år – då hon tillåter sig själv att äta mer än en tårtbit.

– När hon säger att hon inte varit nära en kolhydrat på år – och evigheter, så skämtar hon, berättar källan.

– Det är ett förbjudet ord för henne, säger källan.

Foto: MIGUEL MEDINA, David Fisher/Shutterstock

Annons