Sexbarnsmamman ryter ifrån på skarpen efter alla frågor om barnen

Sexbarnsmamman Ariel Tyson och maken Michael väntar sitt sjunde barn

Sexbarnsmamman Ariel Tyson och maken Michael väntar sitt sjunde barn.
Men då alla sex barnen endast är pojkar får Ariel ofta sårande frågor från allmänheten. Nu slår den gravida mamman tillbaka mot all kritik. – En bra respons till en mamma som endast har pojkar eller endast flickor eller jättemånga barn hade varit ´wow vad underbart!, säger hon enligt The Sun.

Att mamman Ariel Tyson är en familjär person är ingen överdrift. Tillsammans med maken Michael har hon nämligen sex barn, var av alla är pojkar.

Under de senaste åren har familjen fått stor uppmärksamhet på sociala medier som Instagram och TikTok. Sammanlagt har familjen hela 2,3 miljoner följare.

På sina sociala medier visar de upp sitt hektiska familjeliv och man får bland annat se när Ariel Tyson och maken uppfostrar sina barn och hur de hemskolar dem.

JOBBIGT! Ebba Buschs svåra år med Niklas Thor – innan skilsmässan

Slår tillbaka efter elaka kommentarerna

Tidigare i april i år valde paret att dela med sig av en stor nyhet till sina följare. De är nämligen gravida med sitt sjunde barn som är planerat att komma i december i år.

Paret har bestäm att de inte vill ta reda på barnets kön utan det kommer bli en överraskning för familjen. Men beslutet har inte tagits emot med öppna armar av alla följare. Ariel Tyson berättar att hon har fått en hel del frågor och negativa kommentarer, skriver The Sun.

Hon berättar att hon konstant får frågor om könet på barnet i magen, men även frågor om hon är besviken på att hon inte har någon dotter. Hon får också frågor hur hon har råd med så många barn samt om hon aktivt försöker få en dotter. Något som sårar Ariel Tyson att få höra.

Nu väljer hon att slå tillbaka mot alla elaka kommentar och föreslår ett annat alternativ.

– En bra respons till en mamma som endast har pojkar eller endast flickor eller jättemånga barn hade varit ´wow vad underbart! Jag beundrar dig som har alla de här pojkarna/flickorna/alla barnen. Vilken gåva´”, säger hon enligt The Sun.

Parets tuffa tid innan gravidlyckan

Alla parets sex pojkar har vägt mellan 3,4 till 3,8 kilo när de fötts och fyra av dem har fötts hemma. De planerar också att föda sitt sjunde barn hemma.

Även om man kan tro att Ariel Tyson har lätt för att bli gravid är sanningen en annan.

– Jag fick beskedet efter vårt första missfall att det var 90 procents chans att jag skulle förlora varje barn om jag blev gravid. Men efter att vi fick hjälp av en mycket speciell läkare som utförde en operation, som uppfanns bara några år innan jag gjorde operationen, så kunde jag bli gravid, säger Ariel Tyson enligt The Sun.

Hon berättar hon att fick mycket stöd i den tuffa tiden, speciellt av andra mammor som befann sig i samma situation. Vilken hon menar var till stor hjälp.

LÄS OCKSÅ: Nydia upptäckte att hon var gravid sjätte månaden – höll det hemligt

LÄS OCKSÅ: 46-åriga mamman steriliserade sig – blev gravid: Jag visste inte”

FOTO: Instagram

Senaste nytt