Ulrika Jonssons svar efter barnens kritik över nakenbilden

Ulrika Jonsson, 54, är inte rädd för att kasta kläderna.
Något som fått hennes barn att skämmas ögonen ur sig.
Men den svenska tv-profilen i Storbritannien menar att hon inte bryr sig.
– De kan dra åt helvete, säger 54-åringen till The Sun.

Ulrika Jonsson, 54 år gammal, är en känd tv-profil och krönikör i Storbritannien. På Instagram kastar hon kläderna, vilket fått landets medier att reagera – men även hennes tonårsbarn. Men den svenska profilen ger ett stöddigt svar till båda.

– Jag bryr mig inte ett skit. Det här är mitt liv. Jag har gett mitt liv till dem, säger hon till tidningen som frågar om de vågade instagrambilderna.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ulrika: ”Jag har fler år bakom, än framför mig”

Tv-profilen slog igenom i Storbritannien genom att vara programledare för flera stora program, som Good Morning Britain och ledde Eurovision Song Contest, 1998. I Sverige har hon bland annat varit väderpresentatör på TV3.

Ulrika Jonsson har även varit i ropet efter en ryktad triangelaffär, med bland annat Sven-Göran ”Svennis” Eriksson. Efteråt släppte hon en bok om den turbulenta tiden som heter "Bara vara Martha". I dag är hon kolumnist för The Sun.

Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock

Äntligen stolt över sin kropp – efter 54 år

Men för att fira att hon fått 150 000 följare på Instagram, kastade hon kläderna. Till hennes tonårsbarns stora förtret.

– Jag har fler år bakom, än framför mig. Jag har visat mina barn ett fullständigt engagemang och det kommer fortsätta. Ibland säger de ”pinsamt!”, men det tillhör liksom naturen att vara som förälder.

Efter 54 år tillsammans med sin kropp har hon äntligen blivit stolt över den, berättar hon för tidningen. Men det finns fortfarande några skavanker hon ogillar.

– När jag växte upp fick jag många elaka kommentarer om min kropp. I dag är jag liksom 54. Jag kommer sätta min kropp i rampljuset. Då får den vara som den är, säger hon till The Sun.

Ska delta i brittiska ”Elitstyrkans hemligheter”

I höst ska Ulrika Jonsson delta i ”SAS: Who Dares Wins”, den brittiska originalupplagan av TV4:s ”Elitstyrkans hemligheter”, som hade premiär på den svenska kanalen i januari i år. Ulrika Jonssons utmaningar kommer sändas i den brittiska kanalen Chanel 4.

Programmet lär bli en utmaning för 54-åringen, som till The sun säger att hon aldrig hade kollat på programmet innan hon ställde upp. Redan vid första utmaningen fick svenskan såpass allvarliga problem att hon fick föras bort med ambulans, rapporterar Daily Star.

– Jag hade inte sett programmet innan. Jag hade sett småbitar av det, men jag blev skitskraj när såg det, eftersom det skulle vara allt jag ogillar, säger Ulirka Jonsson till The Sun.

– När jag sa till min familj att jag skulle åka dit, tappade alla hakan. För de hade bara sett en liten kvinna som gör all städning och matlagning hemma. De trodde ”Nä, hon kommer aldrig att till programmet”. Men det gjorde jag, säger Ulrika Jonsson till The Sun.

LÄS OCKSÅ: Nirvana-bebisen har VUXIT UPP – stämmer bandet för ”sexuellt utnyttjande”

LÄS OCKSÅ: Caitlin, 27, röker på nära barnen: ”Blir bättre mamma”

Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock, Instagram

SENASTE NYTT!