ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Ullared-Morgan Karlssons nya kärleksbesked – nu berättar han

05 jul, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318André Färnsveden
Morgan Karlsson i Biggest Loser
Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren har i många år varit kända från programmet Ullared och nyligen berättade Ola-Conny att han har hittat kärleken igen.
Nu ger även Morgan Karlsson ett kärleksbesked.
Annons
Ola-Conny om nära relationen till Ullared-profilen
Ola-Conny om nära relationen till Ullared-profilen

I programmet Ullared får tittarna följa både kunder och medarbetare på vardagliga äventyr i Sveriges största varuhus, Gekås. Två som jobbar i varuhuset är Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny, 58, som onekligen har en spännande kemi.

I samband med att programmet ökade i popularitet öppnades fler dörrar för duon som till och med fick en egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny. De åkte jorden runt och provade på en massa olika maträtter och spännande aktiviteter.

Ola-Conny och Morgans verkliga relation

I Ullared råder det inget tvivel om att Morgan och Ola-Conny är bästa vänner. De delar äventyr och upplevelser ihop och känns nästan oskiljaktiga. Men när Hänt frågar Ola-Conny om relationen avslöjar han att det bara är en fasad för programmets skull.

Annons

– Det var ett spel för galleriet och... det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden, nej. Vi är olika världar, avslutar han.

Morgan bekräftar att de inte ses på fritiden men förklarar att de ändå har en bra relation till varandra.

– Nej, vi har en bra relation sådär. Sen så kanske inte Ola-Conny ringer mig en fredag och säger att ”Nu drar vi till stan och festar” och så. På så sätt har det inte vart något sånt där men det har vi väl inte gjort innan heller utan... vi har en bra relation, säger han.

Morgan Karlssons nya kärleksbesked

Det kanske inte är så konstigt att Ola-Conny inte ringer Morgan en fredag för att träffas. Han har nämligen hittat kärleken nyligen och berättar för Hänt att han och flickvännen Linda Persson, umgås dagligen även om de inte bor ihop.

Annons

– Vi bor inte ihop men vi ses varje dag. Ibland hos henne och ibland hos mig, säger han.

När Hänt frågar Morgan om han också har hittat kärleken, eller om han ens dejtar ger han ett bestämt svar om hur han ser på sitt kärleksliv.

– Nej, jag har inte dejtat någon. Jag har inte brytt mig om det, jag har levt enkelt och känt att jag... Nej det har inte varit någonting på gång.

Du jagar inte kärleken?

– Nej, jag gör inte det. Det är inte min grej. Jag känner inte riktigt för det, det har varit bra som det är, säger Morgan till Hänt.

Det har kommit erbjudanden till Morgan i form av kärleksbrev men han är bestämd och bryr sig inte ens om dem.

– Ett och annat brev kan dimpa ner i postlådan men jag har varit så enkel av mig så jag har inte svarat på dem, jag har inte brytt mig om det.

FOTO: SJUAN

Annons