ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta återförenad med systern Gunnel: ”Piggnat på sig”

04 feb, 2023 
Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen
Ullared-systrarna Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen har förlorat kontakten den senaste tiden.
Nu kommer Maritta med ett glädjande besked.
De är återförenade!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarnaBrand logo
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarna

Systrarna Gunnel Hyvönen, 76, och Maritta Söderström, 78, blev en riktig favorit-duo för flera av tittarna i realityserien Ullared.

Men nu var det några år sedan systrarna syntes i rutan och Gunnel har några tuffa år i ryggen kantade av sjukdomar. Dessutom syns de knappt längre då tid och pengar sätter käppar i hjulet.

– Vi har inte träffats. Jag har ingen ingen aning om hur hon mår, sist jag pratade med henne så var det hyfsat. Jag har inte tid förstår du. Dagarna går i ett kör här, har Maritta tidigare berättat för Hänt.

Men nu kommer hon med ett glädjande besked! När Hänt når Maritta så är hon nämligen på besök hos sin syster – ett kärt återseende.

– Vi sitter och tittar på En plats i Solen. Jag har Gunnel här bredvid mig! säger Maritta glatt till Hänt.

Gunnel och Maritta återförenade – efter tiden i sär

Med tanke på att Gunnel varit inlagd för både cancer och två strokes så har hon ingen ork till att resa för att hälsa på Maritta. Det blir då Maritta som får ta bilen upp och denna gången fick hon även sällskap av sin vännina Inger.

Annons

– Jag har min bästa kompis med mig, Inger. Vi är lika tokiga båda två.

Hon berättar också att vännens make hade betalat bensinen så att de skulle kunna åka upp till Gunnel – något som underlättade då de dyra bensinpriserna varit en stor anledning till att systrarna inte kunnat ses på länge.

– Vi har det så bra, det blir ju inte så ofta nu eftersom bensinen är så dyr. Men Ingers karl är så gullig så jag kan knappt tro det. Hon ringde till mig och sa att jag skulle komma med bilen så skulle han tanka min bil, bara för att hon fick följa med mig hit.

Gunnels stora förhoppning – vill tillbaka till Ullared

Att besöka det enorma varuhuset Ullared är något som Maritta gör med jämna mellanrum. Men de senaste året har hon tvingats dit utan sin syster då Gunnel inte varit tillräckligt kry.

Hon berättar att de samtalat gott om deras visiter på Ullared under hennes besök och att Gunnel skiner upp som en sol när de pratar om att åka dit igen – vi håller tummarna för att hon orkar ta sig dit snart.

– Vi har tittat lite på tv, pratat litegrann om syskon, vad vi har gjort och pratat om Ullared och sådär.

– Hon vill så gärna tillbaka dit igen, det säger hon och skiner upp i hela ansiktet. Men vi får se, om hon piggnar på sig mer. Hon har piggnat på sig en hel del. Nu sitter hon ändå jämte mig och ser ut att må rätt bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons