ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ullared-Marittas nya besked om systern Gunnel: “Det är illa”

24 jan, 2023 
Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen
Ullared-profilerna Gunnel Hyvönen och Maritta Söderström har förlorat kontakt de senaste åren.
Nu kommer Maritta med ett nytt besked om systern.
– Det är illa, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Systrarna Gunnel Hyvönen, 76, och Maritta Söderström, 78, blev snabbt en omtyckt duo i realityserien Ullared där de underhöll tittarna under sina shoppingrundor på det enorma varuhuset Gekås.

Men sedan pandemins start har det inte spelats in några nya säsonger av det populära programmet – men fansen har inte glömt bort systrarna för det. De senaste åren har däremot varit tuffa för Gunnel. Hon har tampats med sjukdom efter sjukdom och varit inlagd på sjukhus i omgångar.

– Vi har inte träffats. Jag har ingen ingen aning om hur hon mår, sist jag pratade med henne så var det hyfsat. Jag har inte tid förstår du. Dagarna går i ett kör här, säger Maritta.

Annons

Hon poängterar samtidigt att det är illa att de inte har kontakt.

– Det är illa, men det är så långt mellan oss. Jag har inte råd att åka upp. Jag har fullt upp med att åka till Lasse.

Därför ses inte Gunnel och Maritta: ”Det går inte..”

Lasse Westerholm är Marittas stora kärlek som bor 20 mil ifrån henne och hon försöker hälsa på honom en gång i månaden. Med hennes pension har hon tidigare förklarat att hon inte har råd att åka till sin syster, och Gunnel kan inte åka med tanke på hennes hälsotillstånd.

– Dieseln är ju så hög och det är ju jag som får åka. Så det går inte med den pension man har. Jag åker ju också ner till Lasse en gång i månaden, säger Maritta.

Marittas glädjande besked om Gunnels hälsa

Gunnel har flera tuffa år i ryggen. Hon har tampats med sin cancer och har dessutom fått två strokes, den enda betydligt kraftigare än den andra. Idag är cancern borta men ännu är hon inte helt återställd från den kraftiga stroken.

Annons

– Hon har fått besked att cancern inte har kommit tillbaka än iallafall. Men läkaren säger att den kan komma tillbaka inom två år. Men i dagsläget verkar det vara bra. Men hon har inte fått tillbaka talet till hundra procent än, berättar Maritta.

När hon fick sin andra stroke tappade hon nämligen talet och systern Maritta har berättat att det knappt gick att förstå henne när hon ringde från sjukhuset.

– Hon låg ju inne på sjukhuset då och då ringde hon till mig och det gick inte att prata med henne. Det sitter kvar lite, men hon har repat sig mycket annars.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons