TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

TV4:s svar om Torpet – efter förvirrade följarnas frågor

22 jan, 2021 
Torpet i TV4
Vid sidan av Farmen så är också programmet Torpet igång.
Men detta verkar flera tittare ha missat.
Nu svarar TV4 på flera förvirrade tittares frågor om programmet.
Annons
Alla deltagare i Farmen 2021Brand logo
Alla deltagare i Farmen 2021

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka men sin trettonde säsong. Nytt för i år är att Anna Brolin tagit över som programledare och leder de tävlande i programmet.

Detta år är det en stor mix av deltagare, bland annat finns det en bagare, en flygvärdinna och en nagelteknolog med bland deltagarna.

Men förutom själva Farmen så finns också Torpet dit Farmen-deltagare som har förlorat gårdskamper kommer. Där lever deltagarna med begränsade tillgångar och utan den klassiska "bonde-praktikan" till hands. I nuläget är det pianisten Philip Albinsson, 26, och den före detta fotbollsspelaren Robin Kacaniklic, 32, som behövt ta sitt pick och pack och flytta in på torpet.

Därför tvingades deltagaren bort från Farmen

Men de har inte behövt att flytta in ensamma på Torpet. De välkända ansikten i form av Helena Hedqvist, 26, och Syliane Duval, 35, gjorde dem sällskap. De båda var med i Farmen förra året och Helena Hedqvist, som kom tvåa, är nu minst sagt revansch-sugen. Tillsammans på torpet kämpar de alla nu i hopp om att en dag ta sig in på Farmen igen.

Annons

Även Syliane Duval var väldigt sugen på att ta revansch efter förra året – men hennes dröm fick plötsligt ett abrupt slut. I veckans avsnitt drabbades hon nämligen av svår migrän och blev trött och kunde bara ligga stilla.

– Jag fick migränanfall och så hade jag haft jättemycket migrän innan och så. Så jag orkade inte vara kvar. Jag har nog aldrig haft ett så stort anfall som när jag var där inne faktiskt, har hon förklarat för Hänt.

Smärtan blev så påtaglig att Syliane Duval mådde för dåligt för att stanna kvar och fattade själv beslutet om att lämna och då kom Lili Pham in istället.

Kanalens svar efter förvirringen

Men trots att Torpet är i full gång vid sidan av Farmen så är det flera tittare som verkar ha missat programmet helt. Nu uttrycker tittare sin förvirring på Facebook.

”När sänds avsnitt 3 av torpet på tv? Det står inget om det i tv-tablåerna?”, undrar en förvirrad tittare.

Annons

Nu väljer kanaler att svara på alla frågor och o klarheter kring programmet.

”Det börjar sändas på TV4 28 januari! Torpet-avsnitten som visas på TV4 är sammandrag av fler Torpet-avsnitt från TV4 Play”, skriver TV4 i en kommentar på Facebook.

Detta svar fick fler tittare att haja till.

”Jag visste inte att torpet hade vistas alls. Vart har du sett de första två avsnitten någonstans? Var och när visar ni sammandrag av flera avsnitt av torpet? Varför får man inte se vad som händer där? Hur vann Helena så hon fick tävla mot Linnea i gårdskampen? Vore ju kul att få se det”, skriver en annan tittare.

FOTO: TV4

Annons