Gravida Carolina Gynnings stora förändring för bebisens skull

Carolina Gynning

Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn.
I början höll hon graviditeten hemlig, men nu när det är avslöjat visar hon stolt upp sin mage.
Nu visar tv-profilen upp en plötslig förändring hon har gjort.

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 34, väntar sitt första gemensamma barn. Det var i ett inlägg på Instagram som Carolina avslöjade den stora lyckan genom att visa upp en bild på gravidmagen.

”Ett nytt liv växer inuti mig, den största välsignelsen. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev hon då.

Tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Alicia, 8, och Adele, 6. Men till våren väntas nu familjen växa ytterligare och döttrarna ska få ett litet syskon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gynnings turbulenta tid med Viktor Philipsson

Viktor och Carolinas kärlekssaga har varit både upp och ned. Det har inte varit helt lätt för paret, i somras berättade Carolina nämligen att de tagit en paus från varandra. Men det dröjde inte länge innan den glädjande nyheten kom om att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Det var i augusti som Gynning bekräftade att de återigen är ett par efter en turbulent tid. Då berättade hon för Expressen om situationen.

– Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Gynning då och fortsatte:

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint.

Viktor Philipsson, Carolina Gynning

Under en tripp till Vemdalen pratade de blivande föräldrarna om graviditeten.

Foto: Youtube

Carolinas utseendeförändring under graviditeten

Till en början valde Viktor att inte uttala sig om varken graviditeten, eller rollen som blivande pappa. Det enda glädjetecknet från hans sida var när han kommenterade på Carolinas Instagram-bild med flera röda hjärt-emojis.

Viktors styvmamma, Bathina Philipson, kommenterade också på bilden och skrev:

”Jippie! Jag ska bli farmor!”.

Under graviditeten har Caroline stött på en del kritik, i och med vilka risker hon tar för barnet i magen. Bland annat har hon badat bubbelpool och kört bil på halt väglag med sommardäck.

Nu har tv-profilen gjort en plötslig utseendeförändring, och den här gången har hon tagit hänsyn till graviditeten. Hon har nämligen gjort ett browlift, istället för att göra ögonbrynstatuering – som kan vara skadligt när man är gravid.

”Nya bryn idag, är så nöjd. Trodde verkligen inte jag kunde få sådana här bryn och det är bara Browlift inget annat!”, skriver hon nu på Instagram.

”Man får inte tatuera sig när man är gravid!”, tillägger Carolina Gynning.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs 11-årige son Holger Luuk i Carolina Gynnings nya video

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings sorg efter missfallet – kampen med Viktor Philipson