LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s krav på Nebil efter vinsten i Farmen – tvingades säga sanningen

19 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Nebil Davidsson vinner Farmen 2023
Farmen 2023 är över och vinnaren blev Nebil Davidsson.
I en intervju med Hänt berättar han om TV4:s krav på honom efter finalen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanningen om tårarna när Farmen-Nebil blir storbonde: ”Prickar rätt i hjärtat”Brand logo
Sanningen om tårarna när Farmen-Nebil blir storbonde: ”Prickar rätt i hjärtat”

Finalen av Farmen 2023 är avgjord och efter en tuff kamp på tinget blev det Nebil Davidsson, 39, som till slut besegrade Tora Brandström, 24, och tog hem vinsten och en halv miljon kronor.

– Jag är mest stolt över att jag har vågat. Vågat ta för mig och testat nya saker och att jag vågade tro på mig själv när det faktiskt gällde. Det är det jag kommer bära med mig, säger Nebil i programmet.

Farmen-Nebil om att återuppleva finalen: "Känslomässigt"

Det var en jämn kamp på tinget och i den allra sista grenen stod det lika mellan finalistenerna. När Anna Brolin sedan avslöjar att det är Nebil som är vinnaren brister det för honom.

I en livesänd intervju med Hänt direkt efter finalen hade sänts, kan Nebil berätta om hur det var att återuppleva den stunden genom tv-rutan.

Annons

– Det var jättekänslomässigt, både jobbigt och väldigt fint. Det var en väldigt tuff sommar, många har ju pratat om att det inte kan vara så tufft men det var en väldigt tuff sommar på många sätt. Man fick den känslan av att man stod där igen och det kom en hel del tårar, säger Nebil.

TV4:s krav på Nebil efter finalen i Farmen

Nebil var med i programmet sedan start och spenderade alltså tio veckor på gården, helt bortkopplad från omvärlden och sina nära och kära. Förutom hans närmsta familj och vänner samt chefen på hans arbetsplats, var det ingen som visste att han var och spelade in Farmen. Att han sedan gick och vann var det ännu färre som visste om.

Men att hålla vinsten hemlig var inget problem.

Annons

– Jag är ganska duktig på sånt, sen är det klart att många har försökt att dra i mig och försökt att få mig att säga saker. Men jag ha varit ganska duktig på det, säger Nebil.

Han kan även berätta att han gärna hade velat hålla vinsten helt för sig själv men att han tvingades av produktionen att berätta för sin familj.

– Det var faktiskt så att jag frågade produktionen att om jag vinner, kan jag få strunta i att ringa hem för jag ville hålla det hemligt för mina närmsta också. Den frågan ställde jag, men det fick man inte, säger Nebil och fortsätter:

– De ville gärna ha det telefonsamtalet hem, och det är klart att det är för tv också. Men jag hade nog lyckats hålla det hemligt för familjen, om det inte var så att jag var tvungen att ringa hem.

Hade du klarat det?

– Jadå, det hade jag löst.

FOTO: TV4

Annons