TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s krismöte med deltagarna efter händelserna i Farmen

18 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Farmen 2019
Årets säsong av Farmen är nu igång och där med också intrigerna. TV4-tittarna anser att deltagarna behandlar varandra illa och för Hänt förklarar TV4 att de kallade till krismöte efter veckans händelser.
Annons

Farmen 2019 är i full gång och det är också bråken mellan deltagarna. Förra veckan fick Stina Öberg, 25, ta emot mycket kritik och hat i rollen som storbonde. Flera deltagare klagade på att hon inte utförde några sysslor själv, att hon pratade för mycket och att hon inte var tillräckligt ödmjuk.

Nyligen lät Stina följarna ställa frågor till henne angående Farmen på Instagram och någon undrade hur det kändes för henne att vara med i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Att vara med i TV4 Farmen var blandade känslor. Väldigt spännande, samtidigt otroligt tufft. Det var fysiskt men framför allt psykiskt utmanande. Det var slitsamt, utmattande, känsloladdat (jag grät nästan varje dag bakom kameran), otillräcklig, utfryst, glädje, styrka, hemlängtan, kärlek & stolthet. Helt ärligt, tror jag upplevde alla känslor man vill/inte vill & kan känna”, svarade Stina.

TV4-tittarnas reaktion efter händelserna

Stina berättar också att det var tråkigt att vissa personer uttryckte sina känslor elakt, men att det var något som hon bara fick leva med.

Annons

”Jag var hela tiden medveten och pratet som pågick och väggarna var tunna så man hörde en del utan att någon visste. Jag bestämde mig snabbt att själv bara försöka vara den bättre personen och hålla huvudet högt”, skriver Stina.

I veckan har TV4-tittarna fortsatt att reagera på hur deltagarna beter sig mot varandra i årets säsong av realityserien.

”Grabbar! Hoppas ni skäms när ni ser er själva bete er som smågrabbar. Snö sylt, tjuvlyssna, mobba Stina”, skriver en person på Farmens Facebooksida och flera andra håller med.

”Tycker killarna i år är väldig larviga.”

”Så fjantigt…Killarna mot Tjejerna. Som på dagis.”

TV4 berättar nu för Hänt hur de ser på att tittarna anser att deltagarna är för hårda mot varandra i programmet, och förklarar också att produktionen kallade alla deltagare till ett ”allvarligt samtal” som tittarna inte fick se.

Det är en väldigt speciell miljö farmarna befinner sig i, utan alla moderna bekvämligheter, mindre mat än vad man kanske är van vid, hårt arbete och man är där tillsammans med helt nya bekantskaper. Det kan lätt bli att man då agerar på ett sätt som man inte skulle göra normalt utanför Farmen”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent för Farmen i ett mejl till Hänt, och fortsätter:

”Den extrema värmen som sommaren 2018 bjöd på påverkade också farmarnas humör och tålamod med varandra. Vi i produktionen hade ett allvarligt samtal med alla i gruppen just den här veckan, och vi pratade även enskilt med Stina och killarna.

Farmen sänds på TV4 och TV4 play måndag till torsdag 19.30 samt söndagar 20.00.

FOTO: TV4

Annons