LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas ilska efter tävlingen i Farmen: ”Dålig stil”

15 jan, 2019 
TV4-tittarnas kritik efter tävlingen i Farmen
Efter att Kim Graversen fått lämna Farmen finns det en skara TV4-tittare som kritiserar tävlingsmomentet. ”Jag reagerade starkt på detta”, skriver en upprörd tittare.
Annons

Farmen är igång med ännu en säsong på TV4, och efter drygt en vecka har deltagarna och programmet redan skapat starka reaktioner hos tittarna. Tittarna har bland annat kritiserat att deltagare redan självmant lämnat programmet, efter bara dagar av sin medverkan.

Nu finns det ännu en händelse i Farmen som tittarna reagerat på. Under söndagens tvekamp tävlar förstekämpen och andrekämpen om att få vara kvar på Farmen, och den första att lämna blir Kim Graversen, 49, efter att han tävlat mot Göran Söderlund, 65, i kunskap. Tävlingen går ut på att deltagarna ska svara på fem stycken frågor, bäst av fem vinner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tittarna kritiserar nu det faktum att frågan som gjorde att Kim fick lämna Farmen endast innehöll ett stavfel, att han annars menade samma sak som Göran i hans svar.

Fy Farao, ni borde skämmas Farmen-redaktionen. En person som har svårigheter med stavning och uttal blir utklassad. Tala om diskriminering. Paolo Roberto du om någon borde väl ha träffat människor med detta handikapp. Ardenner eller Arender, Potato potejto, same same…”, skriver en upprörd tittare på TV4:s Facebook-sida.

Annons

Håller med dig! Att inte Paolo förstod att Kim hade problem med stavningen är dålig stil!”, skriver en enig tittare.

Har man stavproblem så kan man även ha svårt med uttal! Ni som inget vet om dessa svårigheter kan ju hålla snattran!
Jag reagerade starkt på detta oxå, inte ok!”, skriver en tredje.

Spridda åsikter bland tittarna

Men det finns också tittare som anser att tävlingens utgång var rättvis, och samtidigt hävdar att Kim Graversen aldrig utryckt att han har tal- och skrivsvårigheter.

VET du att han har det? Han kanske faktiskt skrev vad han trodde. Herregud…..det är en tävling och då ska det vara rätt…..annars är det fel!”, skriver en tittare.

Diskriminering? Verkar inte som Kim led så mycket för att han skrev fel och åkte ut, det är ju en tävling trots allt man kan ju inte få rätt om man skriver fel ??”, skriver en till tittare.

VI vet inte … Kim har accepterat utfallet. Ingen diskriminering eller offerkofta på. Spelets regler. Punkt!”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons