TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Stina Öbergs kryptiska svar om kärleksdramat i Farmen 2019

14 jan, 2019 
Stina Öberg om kärleksdramat i Farmen 2019
Farmen är igång med ännu en säsong på TV4 och bara efter en vecka är tittarna minst sagt engagerade i programmet. Efter en fråga från en tittare som undrar om det uppstod något kärleksdrama i programmet svarar deltagaren Stina Öberg kryptiskt.
Annons

Farmen är igång med ännu en säsong på TV4, och efter bara en vecka har programmet skapat starka reaktioner hos tittarna. Efter bara några avsnitt valde två stycken deltagare att hoppa av Farmen, och på sociala medier uttryckte tittarna sitt missnöje över besluten och menade att det var dumt att ta en plats på Farmen framför andra sökande när man snabbt lämnar självmant.

Alexander Hoffström, 26, valde att lämna pågrund av att han saknade sin familj, men enligt tittarna var det inte en rimlig anledning att hoppa av.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Helt otroligt! Längtar efter familjen efter 2 dagar! Herregud! Man måste ju ha känt till förutsättningarna!”, skrev en missnöje tittare.

”Det är ju faktiskt riktigt dåligt att börja gnälla och bråka redan, och åka hem. Man kanske skulle tänka längre än näsan räcker innan man anmäler sej! Riktigt uselt!”, skrev en annan.

Deltagaren om kärleksdramat i Farmen

Något annat som dykt upp hos tittarna är en nyfikenhet. På Instagram svarar deltagaren Stina Öberg, 25, på tittares frågor, och en av dem undrar om det uppstod någon kärlek eller något kärleksdrama under inspelningarna av Farmen.

Annons

”Blev det någon kärlek eller kärleksdrama på Farmen mellan några?”, undrar en nyfiken tittare.

”Det spekulerades om att det”, svarar Stina Öberg kryptiskt på sin Instagram story, men vem eller vilka som det ska ha spekulerats om nämner hon inte.

I förra årets säsong av Farmen florerade ett romansrykte mellan Alexandra Louthander och Robert “Mulle” Dahlgren. För Hänt berättade Alexandra sanningen om deras relation.

– Alltså, fling och fling. Vi började tycka bra om varandra och vi gjorde allting tillsammans. Fling vet jag inte riktigt om det var. Han hade tjej och jag har kille liksom, hemma så. Jag vet inte riktigt. Ingenting är omöjligt. Det kanske var en liten fling? Nä, jag vet inte vad jag ska svara, berättade Alexandra Louthander till Hänt.

Här är alla deltagare i Farmen 2019:

FOTO: TV4

Annons