TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani om kampen i familjen – orden om barnen

14 jul, 2022 
SORAYA LAVASANI
Soraya Lavasani är ett välkänt ansikte i den populära morgon-showen Nyhetsmorgon.
De senaste åren har karriären blomstrat, men familjelivet har fått lida.
Nu berättar hon för Hänt om kampen med barnen.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Programledaren i TV4:s Nyhetsmorgon Soraya Lavasani, 40, är minst sagt en välkänd profil för svenska folket. I rutan syns hon oftast med kollegan Martin Järborg, 42, och duon är väldigt uppskattad av tittarna.

Under årens lopp har det skett en hel del förändringar i Nyhetsmorgon. Till en början, när programmet drog igång på 90-talet, var det mycket kortare sändningar och framför allt sändes det inte på helger. Dessutom har programledarna blivit allt fler och man har tagit in profiler som hundcoachen Fredrik Steen, 50, och läkaren Doktor Mikael Sandström, 63.

Även nu på senare tid har det skett förändringar. Två nya programledare har nämligen intagit nyhetssoffan på sistone och det är TV4-profilerna Thomas Ritter, 45, och Rania Shemoun Olsson, 46. Programmet ska även bli hela två timmar längre varje vardag.

Annons

Soraya Lavasanis egna ord om jobbet på Nyhetsmorgon

När Hänt träffade Soraya på Pippi på Cirkus berättade hon om den hektiska hösten som väntar på TV4.

– Det händer en hel del roliga saker, programmet ska förlängas och innan dess är det ett val så det kommer vara fullt upp, säger hon till Hänt.

När Soraya inte sitter i TV4:s nyhetssoffa lever hon ett härligt familjeliv med maken Ralph Olsson, 53, och deras två barn Bianca, 4, och Winston, 2.

Även på det privata planet händer det mycket för Soraya. Nyligen flyttade de in i sitt drömhus och lämnade lägenheten i Högdalen bakom sig.

– Renoveringen är klar, vi har flyttat in och vi bor där sen två veckor tillbaka. Det är helt underbart, bättre än vad vi kunnat drömma om, säger hon till Hänt.

Soraya om kampen i familjen: ”Mer närvarande”

Soraya är överlycklig att de har flyttat och i ett inlägg på Instagram berättar hon om lyckan över att vara så nära naturen nu.

Annons

Att få bo såhär. Vakna till fågelkvitter. Börja dagen med att sätta fötterna i daggvått gräs. Gångavstånd till vatten och vacker natur. Doppa sig i havet. SÅ tacksam och lycklig”, skriver hon.

Soraya har även berättat om flytten för Hänt och det råder ingen tvekan över att hon trivs som fisken i vattnet.

På premiären av Pippi på Cirkus berättade Soraya om den hektiska hösten som väntar på TV4 och att stressen i vardagen gör att hon får mindre tid till familjen.

– Jag laddar batterierna nu i sommar, umgås med familjen, för i höst blir det mycket jobb, säger hon och fortsätter:

– Jag jobbar på att vara mer närvarande, det tycker jag är svårt men nu på semestern är det lättare, avslutar hon.

FOTO: Andreas Bardell/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons