LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

TV4-tittarna rasar efter fusket i Farmen: “Hur kan TV4 tillåta detta?”

20 jan, 2022 
Cecilia Ahlborg i lila fleecetröja.
Säsongen av Farmen 2022 är full av intriger och dramatik, något som första veckans storbonde Cecilia Ahlborg fått erfara.
I senaste avsnittet blir hon nämligen rosenrasande efter den gravt oärliga incidenten.
Nu rasar tittarna efter händelsen.
Annons
Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken härBrand logo
Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken här

Succéprogrammet Farmen är äntligen tillbaka och årets säsong bjuder på mycket dramatik och intriger.

Deltagaren Cecilia Ahlborg, 39, utnämndes, tillsammans med den manliga deltagaren Kalle Zeman, 37, till storbonde under första veckan på Farmen.

Men alla var inte riktigt nöjda med Cecilias hårda styre inne på Farmen, vilket kanske var en av orsakerna bakom den senaste incidenten.

Stora sabotaget i Farmen 2022 – därför blir Cecilia upprörd

Nej, det hade kanske inte något att göra med Cecilia specifikt. Det som hände var snarare ett sabotage för alla andra deltagare. Man får inte glömma att Farmen faktiskt är ett spel där vinnaren går iväg med en halv miljon kronor.

– Jag vet precis vem det är, men jag ska inte stampa på den jäveln för än den öppnar käften själv, säger Cecilia i programmet efter att hon har upptäckt sabotaget.

Annons

Men vad är det som gör Cissi så upprörd? Jo, själva sabotaget rör alltså ett stulet recept. Recept på hur man kan tillverka egen öl. En eller två personer på Farmen anklagas; Keshia Barbour, 31, och Arlind Klimenta, 33.

Stölden diskuteras livligt vid middagen.

En annan incident som tas upp vid den här middagen är den lilla rockaden i kryddlandet, för att förhindra att någon av de andra deltagarna utvecklar sina gårdskunskaper.

Ja, alltså just de kunskaper som kan göra att deltagaren vinner tävlingarna i tinget; alltså det ödesdigra domstolen där deltagarnas framtid i programmet avgörs.

I synken efter inslaget berättar Alexander Segerström, 30, sanningen bakom rockaden.

– Jag och Keshia har kommit varandra väldigt nära. Det här var en kupp från hennes sida för att behålla mig i spelet. Hon vet ju också att jag inte är ett plugghuvud. Det var jävligt snällt gjort, säger han.

Cecilia står ute på verandan och skriker efter oärliga upptäckten inne på Farmen.
Cecilia står ute på verandan och skriker efter oärliga upptäckten inne på Farmen.

TV4-tittarnas kommentarer efter händelsen: ”Hur kan TV4 tillåta sånt fusk?”

Men det är inte bara Cissi som reagerar starkt på händelsen i Farmen. Även tittarna reagerar och höjer nu sina röster. Här är några av kommentarerna efter den specifika händelsen.

Annons

När man tar bort ”märkningarna” i kryddlandet för att förstöra för övriga deltagare, då är man inte värdig att vara på Farmen. Han skulle bli hemskickad för fusk”, skriver band annat en person.

Hur kan TV4 tillåta sånt fusk?”, skriver en annan.

Väntar på karma”, skriver en tredje.

Håller med. Det är ingen lekstuga. Tycker dom flesta som är på farmen nu är förvuxna bebisar”, skriver en fjärde.

Så larvigt att hålla på att ta på saker... usch! Hoppas det blir påkomna”, konstaterar en annan.

FOTO: TV4

Annons