Tittarnas kritik mot Erik Haag och Lotta Lundgren efter En smak på livet

Lotta Lundgren och Erik Haag

Häromdagen var det premiär för TV4:s nya satsning En smak på livet med Lotta Lundgren och Erik Haag.
Men nu får Lotta kritik av tittarna efter upptäckten i programmet.
”Så äckligt”, skriver en tittare.

Lotta Lundgren och Erik Haag är ett par sedan flera år tillbaka. De träffades under inspelningarna av SVT:s succéprogram Historieätarna. Båda har varit gifta tidigare, Erik med författaren Martina Haag, de har tillsammans fyra barn. Lotta var gift med Martin Johansen som hon har två barn med.

År 2020 deltog Erik och Lotta i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons frågesport Alla mot alla, paret tog hem hela tävlingen och i finalen stod det mellan dem och radioprofilen Gry Forssell och Mikael Tornving.

Nu är paret aktuell med två nya program på TV4, frågesportprogrammet Big Bang där kända personers kunskaper om historien sätts på prov och underhållningsprogrammet En Smak på Livet.

FÖRÄNDRINGEN Bianca om kampen med Phillipe: ”Värsta jag varit med om”

Lotta Lundgren och Erik Haags nya tv-program – En smak på livet

Erik och Lotta är ständigt aktuella med nya tv-program, i våras hade deras program Återskaparna premiär på TV4. Nu är de tillbaka igen med ännu ett nytt program En smak på livet. I det nya underhållningsprogrammet gör Erik och Lotta flera matexperiment tillsammans med kända gäster. I varje avsnitt kommer en gäst utsättas för smaker, dofter och andra sinnesintryck i form av maträtter som varit viktiga under personens liv. Erik och Lottas tanke är att gästen ska få tillbaka gamla minnen från barndomen som har betytt mycket.

Gästerna som tittarna kommer få se i programmet är Marianne Mörck, Danny Saucedo, Hanna Hellquist och Jonas Gardell. I premiäravsnittet gästade Marianne Mörck Erik och Lotta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Lundgren får kritik – bakar med ringar på sig

Efter premiären hyllades programmet av tv-tittarna men inte av alla. Några tittare blev äcklade när de upptäckte att Lotta stod och bakade bakelser med sina ringar på sig. I ett Facebook-inlägg på TV4:s konto har flera tittare skrivit om upptäckten.

En äcklad tittare skriver: ”Lotta lagar mat med ringar på fingrarna...”, följt av en illamående-emoji.

En annan tittare hyllar Marianne men reagerar också på Lottas ringas. ”Älskar Marianne men baket.... så äckligt att baka med alla dessa ringar på fingrarna.”

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk bekräftar relationen – har ny pojkvän

LÄS OCKSÅ: Emma Igelströms namnval till nyfödde sonen – det heter pojken

FOTO: TV4/CMORE, TV4

SENASTE NYTT!