TV4-tittarnas kritik mot matlagningen i Bingolotto sommarkväll

CASPER JANEBRINK, AGNETA SJÖDIN

Bingolotto sommarkväll har blivit ett populärt program för de trogna Bingolotto-spelarna. Däremot får programmet nu kritik efter ett inslag som inte riktigt gick hem hos tittarna.
”Ha lite mer underhållning”, skriver en tittare.
Slå på ljud

Bingolotto är ett otroligt folkkärt program och det är en riktig tradition för många svenskar att spela det trevliga lotto-spelet med höga vinstchanser. Under våren har det varit Stefan Odelberg och Lotta Engberg som styrt skutan, men nu under sommaren lyser de med sin frånvaro.

I Bingolotto sommarkväll är det istället Agneta Sjödin och Casper Janebrink som håller i taktpinnen och tittarna verkar nöjda med de nya programledarna!'

”När jag läste att Casper skulle leda Sommarkvällarna tänkte jag ”hur ska detta gå?”. Men måste erkänna att det går över förväntan. Han och Agneta gör det riktigt bra ihop. Dessutom är Casper lugn och inte så upp speedad som han kan vara ibland och det är skönt”, skrev en tittare nyligen på programmets Facebooksida.

ÅH! Chris Kläfford försvann efter Idol – det gör han idag

Stora missen – Bingolottos ursäkt i direktsändning

Däremot har det inte gått helt problemfritt på den rent tekniska delen. I förra veckans program blev programledarna tvungna att be om ursäkt. Det var efter att ett av vinnarsamtalen i programmet innan drog ut på tiden – vilket gjorde att nästa in-ringare inte fick chansen att vara med i direktsändning.

Det slutade med total förvirring för programledarna och Agneta frågade Casper var det sista vinnarsamtalet tog vägen. Ingen av programledarna verkade veta riktigt vad som hänt och det hela slutade med att samtalet bandades och visades istället i nästa veckas program.

Något annat som hände i förra veckans program var att kocken Louise Johansson var på plats och bjöd på härliga sommar-recept. Däremot gick inslaget inte riktigt hem hos tittarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingolotto

Det lagades mat för fullt i Bingolotto

Tommy Holl/TT

Tittarnas kritik mot matlagningen i Bingolotto

Nyligen gästade stjärnkocken Johan Jureskog allsången hos Lotta på Liseberg, han grillade i direktsändning och artisterna på plats fick smaka av. Detta var däremot inget som gick hem hos tittarna och nu verkar det som att tittarna är inne på samma spår återigen.

Förra veckan var kocken Louise Johansson på plats på Askims camping och lagade mat till Bingolotto-gänget. Detta är något som gjorde många tittare rejält upprörda.

”Jag är så less på all matlagning i olika tv-program och nu har även Bingolotto börjat med det. Fy!”, skriver en tittare.

”Men så trist, att nu även Bingo-Lotto måste ha med matlagning i sitt program. Är så innerligt less på all matlagning i TV! Blev besviken i kväll.”, skriver en annan.

”Håller med, varför ha matlagning, ha lite mer underhållning...”, konstaterar en tredje.

LÄS OCKSÅ: BLIXTKÄR Är gravid med vännens morbror – träffades när hon var 12

LÄS OCKSÅ: COOLT! Agneta Sjödins koppling till prinsessan Märtha Louise

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!