TV4-tittarnas kritik mot Bingolotto – ändringen ifrågasätts: ”Himla fel”

Nu är det sommar och det innebär att Bingolotto sänder sitt sommarprogram. Inför det senaste avsnittet tog dock programmet ett beslut som lämnade en del tittare ilskna. Läs om kritiken här!
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Bingolottos sommarkväll är i gång för fullt! Det hade premiär den 3 juli och är planerat pågå fram till avslutningen den 21 augusti.

Efter fjolårets succé har dansbandskungen Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, fått leda programmet för andra året i rad. Under gårdagens avsnitt gästades duon av kocken Alexandra Zazzi, 56, som även är den första kvinnliga vinnaren av Expedition Robinson. Hon visade tips på hur man kunde grilla en köttbit och tillsammans lagade de mat i tv-rutan.

Den andra gästen var artisten Paul Rey, 30, som bjöd på underhållning i form av musik.

Vanligtvis visas programmet söndagar på TV4, men inför det senaste avsnittet tog kanalen ett beslut som lämnade deras tittare ilskna. De hade nämligen bytt kanal och en del upplevde att de inte hade fått informationen i förväg.

TV-tittarnas kritik mot Bingolotto

Just nu spelar det svenska damlandslaget fotbolls-em i England och på söndagen spelade de sista gruppspelsmatchen mot Portugal. Eftersom matchen krockade med TV4:s sändning av Bingolottos sändning behövde sommarprogrammet byta kanal till Sjuan.

En del tittare riktade då kritik mot Bingolotto då de inte hade kanalen som det skulle sändas på. Andra kritiserade programmet för att de inte hade varit tillräckligt tydliga med bytet.

Synd att jag inte ser här i Finland”, skrev ena personen som använde en finsk flagga för att visa landet hen befann sig i.

Ni får gärna tala om i tid när ni byter kanal blir himla fel för oss som inte har Sjuan”, skriver en annan med flera ilskna emojis.

Varför kan inte alla se kanal sju?” skriver en tredje.

Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

Se klippet här!

Bingolottos svar till följarna

Den tredje personen kommenterade under Bingolottos Instagram vilket programmet och ett lösningsförslag av programmet.

Det är en bra fråga! Önskar att den hade varit tillgänglig för alla. Det går dock att se programmet på tv4play.se i sin helhet”, förklarade Bingolottos Instagram-konto.

Bingolottos hemsida har de ett schema som visar att söndagen den 17 juli är det enda datumet som programmet visas på Sjuan den här sommaren då det krockade med damernas EM-match.

De som missade det senaste avsnittet behöver därför inte oroa sig för att Bingolottos sommarkväll ska byta kanal igen!

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN