TV4-tittarnas kritik efter stora ändringen av Farmen

Paolo Roberto i Farmen
Två veckor in i den nya säsongen av Farmen avslöjar TV4 att man valt att göra en ändring i upplägget.
Nu kritiseras beskedet av tittarna.
– Varför ändra och göra allt så rörigt, skriver en person i en kommentar.
Annons

Årets säsong av dokusåpan Farmen är i full gång på TV4. De 19 deltagarna ska leva på en farm som man gjorde för hundra år sedan och de kämpar om att vinna titeln Årets farmare samt prissumman på en halv miljon kronor.

Annons

Tittarna har redan fått ta del av en hel del dramatik och förra veckan kom det fram att Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Peter Bysell, 42, sovit två nätter i gårdens lada. Eftersom dessa två personer har kommit väldigt bra överens på kort tid började de andra deltagarna spekulera i om det var en romans i antågande.

– Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende. Och han är väldigt snäll och omtänksam, sa Mergim Qoqaj, 26, efter att han fått vetskap om Esmeralda och Peters övernattning.

Esmeraldas svar efter romansryktet

Under en frågestund på Instagram berättade Esmeralda Gyllensvärd om sina känslor för Peter. Hon sa bland annat att de klickade bra i huset men att de inte är lika nära varandra efter inspelningarna.

Annons

– Nu är vår kontakt lite mer sporadisk. Så mina, kanske riktiga eller hypotetiska, känslor för Peter har nog svalnat skulle jag säga. Vi får se på Farmen om jag var kär i honom i somras eller inte, sa Esmeralda.

Även Peter Bysell har valt att säga sitt om romansryktet och menar att det bara är ”trams”.

Kritik efter TV4:s ändring av Farmen

Farmen har nu varit igång i drygt två veckor och i ett inlägg på programmets Facebook-sida avslöjar TV4 nu att man har valt att göra en ändring i upplägget denna säsong.

”Nytt för i år är att det varje onsdag sker en gårdskamp där en farmare och en torpare möts i olika grenar. Torparen har möjligheten att slå sig tillbaka till Farmen genom att vinna gårdskampen”, skriver TV4 och fortsätter:

”Förloraren blir av med sin bondepraktika och beger sig till Torpet ända tills han eller hon vinner en gårdkamp. Vinnaren av gårdskampen blir dessutom fredad från att bli förstakämpe i kommande ting”.

Ändringen verkar inte riktigt gå hem hos tittarna, vilket framkommer tydligt i kommentarsfältet.

Annons

”Känns som att ingen kan åka ut i år då , dom bara flyttar mellan Farmen och Torpet”, skriver en person i en kommentar och får medhåll:

”Varför ändra och göra allt så rörigt. Farmen va bättre förr”.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…