TV4-tittarnas hårda kritik mot Robinson – efter upptäckten i programmet

Robinson 2022

Finalveckan är här och snart koras årets Robinson.
Men tittarna är inte helt nöjda, nu riktar de stark kritik mot TV4 och produktionen.
”Bättre kan ni”, skriver en tittare.
0:38

Efter reklamen: Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionen

(0:38)

Robinson 2022 har gått in i sin finalvecka och snart vet vi vem som tar hem den eftertraktade Robinson-statyetten och en stor summa pengar.

Efter den andra finaltävlingen, som avgjordes i en svår pusselläggning, blev det till slut Peter Szabo, 31, som tvingades lämna.

Peters ord om förlusten: ”Okej att förlora mot dem alla”

Nu återstår det bara sex deltagare kvar; Jessica Jonasson, 40, Hanna Bergwall, 26, Desirée Renfors, 28, Henrik Appelberg, 45, Filip Johansson, 32, och Linn Lund, 32.

– Alla som var kvar var värdiga vinnare. Jag kände att det var okej att förlora mot dem alla, så jag var inte på något sätt missnöjd med min prestation, säger Peter till Hänt efter tisdagens förlust.

Tyckte du att finaltävlingen var orättvist upplagd i och med att pussel inte är din starka sida?

– Det var ju många tävlingar som var till min fördel i början av Robinson. Och många tävlingar som inte var till min fördel i slutet av Robinson. Man kan bara spekulera, men nej orättvist tycker jag inte att det var.

Tittarnas kritik efter upptäckten i Robinson: ”Besviken”

Ett kännetecken för Robinson är tävlingarna. Under årens lopp har vi fått sa massa olika varianter – balans, göra upp eld och uthållighet. Men tittarna är inte helt nöjda med årets tävlingar.

”På tal om nåt helt annat så är jag lite besviken överlag på tävlingarna i år. Bättre kan ni.”, skriver en tittare på sociala medier.

Linns avslöjande om Robinson: "För lätt"

Se klippet här!

Det är inte vilka tävlingar som helst som tittarna riktar hård kritik mot, utan det är tävlingarna som har med pussel att göra. Många har lagt märke till att det har varit väldigt många pusseltävlingar vilket har fått många Robinson-fans att se rött.

”Känns som att Robinson har blivit en tävling där det är viktigast att vara bra på pussel…..Blir ju så tråkiga tävlingar med alla dessa pussel.”, skriver en, varpå andra instämmer:

”Pussel,pussel och åter pussel...dålig fantasi när tävlingarna skulle sättas ihop”

”Tittar jag på Pusselmaster eller Robinson alla tävlingar är tydligen pussel nu”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!