Robinson-Filip om relationen till Linn – avslöjar sanningen bakom konflikten

Robinson-Linn. Robinson-FIlip.
Exklusivt

Äntligen är det finalvecka i Robinson 2022 och vi kunde inte vara mer taggade!
I en intervju med Hänt avslöjar Filip nu den verkliga anledningen bakom varför han vill rösta ut Linn.
– Ibland kan det såra folk, säger Filip.
0:38

Efter reklamen: Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionen

(0:38)

Det är finalvecka i Robinson 2022 och spänningen i lägret är minst sagt spänd. Några som inte drog jämnt förra veckan var deltagarna Filip Johansson, 32, och Linn Lund, 32.

Linn kom in i årets säsong som en av fyra veteraner. Hon har alltså varit med i Robinson tidigare. Närmare bestämt säsongen 2019 som utspelade sig på Fiji. Men det tycker inte Filip känns helt rättvist.

– Jag kände att det var henne jag hade velat rösta ut. Hon har gjort sin resa tidigare och då hade eventuellt Joel förtjänat en finalplats mer än henne. Joel har inte fått uppleva final, säger han till Hänt i en intervju om söndagens öråd.

Hanna om kampen i relationen med Eric under Let's dance

Robinson-Filip om relationen till Linn i lägret – tuffa jargongen: ”Spelar ju spelet”

När vi når Filip passar vi på att fråga om ”dispyten” med Linn under förra veckan i Robinson. Vad grundade sig känslorna i och hur upplevde han relationen?

– Den är ganska tuff ändå, men det var en ganska tuff vecka förra veckan. Jag, Hanna, Joel och Linn var i Rucklet tillsammans, säger han och fortsätter:

– Det handlade egentligen om att... så här, jag vet ju att Linn kör ju ganska hårt med att vi ska rösta med henne i ett kommande öråd. Det är en svår känsla. Jag tänkte ”Ska vi vara beredda att svika pakten i forna Lag nord?”.

Vidare berättar han om hur han och deltagaren Hanna Bergwall, 26, resonerade under många ”hemliga” samtal med varandra. Skulle det verkligen vara fördelaktigt för dem att svika Lag nord? Nej, särskilt inte eftersom det historiskt sett har varit så att före detta deltagare fått återvända till ett sista öråd i finalen.

– Hanna resonerade likadant. Vi håller oss till den pakten vi har. Gör oss inga ovänner, berättar Filip för Hänt.

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

Verkliga anledningen till varför Filip ville rösta ut Linn – betedde sig oschysst mot Hanna

Filip och Hanna är både medlemmar av det forna Lag syd. De har hängt ihop sedan dag ett och spelar tillsammans.

Dessutom var de isolerade på ön i veckor av karantän, med bara varandra som sällskap, som en försiktighetsåtgärd efter att deras lagmedlemmar drabbats av corona och tvingats avbryta tävlingen.

– Vår relation är väl bra på sitt sätt. Stabil, säger Filip till Hänt om relationen till Hanna.

Filip och Hanna spelar spelet tillsammans i Robinson 2022. Just nu ingår de i den forna Lag nord-pakten.

Filip och Hanna spelar spelet tillsammans i Robinson 2022. Just nu ingår de i den forna Lag nord-pakten. Linn tillhör forna Lag öst.

FOTO: TV4
Exklusivt
Robinson-Joel avslöjar okända triangeldramat

Vidare avslöjar han den verkliga anledningen till varför han ville rösta ut Linn i söndagens öråd.

– Linn körde ganska hårt på Hanna då [inför örådet], för att hon vet att Hanna är nog lättare att få med sig. Jag kan tycka att det går lite för långt! Särskilt då när hon skämtar om att välja Hanna i en duell, säger han och fortsätter:

– Det var det tuffa med Linn att man visste inte riktigt var man hade henne. Hon spelar ju spelet. På ett sätt respekterar jag det.

Men jargongen var lite för hård och Filip kände sympati för Hanna. Så pass starkt att han ville skicka ut Linn ur spelet.

– Hon var bra på att snacka och spela på våra [mina och Hannas] känslor. Det är det det handlar om. Linn är bra på det, men ibland kan det såra folk. Hade gärna sett Linn åka, avslutar han.

Vem som åker ur tävlingen härnäst återstår att se. Vem tror du vinner Robinson 2022?

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!