Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen Lina Ilar har blivit mamma – första orden om lyckan

25 jan, 2019 
TV4-profilen Lina Ilar har fått en son!
Vi har sett henne i både Farmen och Bonde söker fru – nu har Lina Ilar fått en son och blivit mamma för första gången! ”Känslan går inte ens att beskriva med ord”, berättar hon nu.
Annons

Tv-profilen Lina Ilar, 25, har medverkat i hela två stycken av TV4:s populära program – Farmen och Bonde söker fru. I Bonde söker fru sökte Lina Ilar kärleken i bonden Erik Bäckman, 23, men någon kärlek uppstod aldrig mellan Lina och Erik.

Istället fann Lina kärleken efter inspelningarna av Bonde söker fru. Markus Olsson är nu mera Linas sambo. Men inte bara det, i september avslöjade de att de skulle bli föräldrar – och nu har deras son kommit till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han kom två veckor för tidigt, säger Lina till Hänt och fortsätter:

– Jag mår jättebra verkligen! är lite öm i kroppen men det hör väl till. Prinsen kom till världen 22/1 klockan 08.59.

Tidigare har Lina berättat för Hänt att hon och Markus var oense om beslutet att ta reda på barnets kön. Lina ville ta reda på könet, medan Markus inte delade samma önskan. De bestämde sig därför för att vänta med att ta reda på barnets kön, men till slut kunde de inte hålla sig längre. I början av december avslöjade Lina att de väntade en liten pojke.

Annons

På sin blogg berättar hon nu om den smärtsamma förlossningen hon gick igenom och också lyckan som just nu är total.

Känslan går inte ens att beskriva med ord.. mer än att han ÄR meningen med livet. Vi är så otroligt lyckliga! Förlossningen var helt klart det smärtsammaste jag någonsin har upplevt gånger tusen om, men det var värt allt i livet för våran lilla gosse”, skriver Lina i ett inlägg på sin blogg.

Beslutet om sonens namn

Vad den lilla pojken ska heta har däremot inte varit enkelt att lista ut.

– Vi googlar hela tiden men har inte fastnat för något namn. Vi vill inte ha för ovanligt, men inte något jätteovanligt heller. Vi var inne på Elvis, men jag vet inte. Vi får se hur det blir, har Lina tidigare berättat för Hänt.

Snabbt därefter bad Lina sina följare om hjälp att hitta ett namn på deras kommande lilla son, och nog fick hon en hel del hjälp.

”Läsarna var gulliga och hjälpte till med namn! Vi fastnade för Olle, Elvis, Frans och Milan.. Så det lutar helt klart åt något av dessa namn”, skrev Lina i ett meddelande till Hänt efter att hon fått följarnas hjälp.

Men än har de nyblivna föräldrarna inte bestämt vad sonen ska heta.

FOTO: TV4, Lina Ilar

Annons